طب شناس
گرم کردن بدن با تدابیر طب سنتی

گرم کردن بدن بدون بخاری!

تاریخ انتشار: January 12, 2023

رای به این نوشته: 4.01/5 (623 رای)

در فصل سرما همه برای گرم کردن خود به وسایل گرمایشی پناه می برند. حال آنکه می توان با تدابیر طب سنتی اقداماتی برای گرم کردن بدن انجام داد و از این طریق هم احتمال ابتلا به بیماری ها را کاهش داد و هم در مصرف گاز و انرژی صرفه جویی کرد.

استفاده از ادویه های مختلف در فصل سرد مفید است

مصرف ادویه ها باعث ایجاد گرما و افزایش گردش خون در بدن می شود. همچنین در فصل زمستان استفاده از زعفران موجب ایجاد گرمایش در بدن شده که توصیه می شود افراد هفته ای یکبار حتما از آن استفاده کنند. هر چیزی که موجب تسریع گردش خون در بدن شود موجب افزایش حرارت بدن و ایجاد نشاط می شود و خواب را هم کاهش می دهد.

استفاده از دمنوش بابا آدم همراه با عسل  در فصل سرما بسیار مفید است. همچنین دمنوش ترکیب زعفران، هل، چای کوهی نوشیدنی مفید در مصل سرما است.

چای کوهی، دارچین و زنجبیل یک دمنوش حرارت بخش است که در افراد مبتلا به فشار خون باید با احتیاط مصرف کنند.

نوشیدنی کامبوجا یک ترکیب فوق العاده انرژی زا، آرامش بخش و گرم کننده بدن است و همچنین استفاده از ترکیب آب گرم و عسل صبح ناشتا به باز شدن صدا، احیای تارهای صوتی و گرم شدن بدن‌کمک می کند.

ماساژ با روغن های خالص مختلف مثل ماساژ با روغن نارگیل، میخک و روغن های آرامش بخش که گرم کننده هستند مانند وانیل در فصل سرد توصیه می شود که برخی از آنها ضد درد ناشی از سرما هستند.

افراد باید استفاده از غذاهای با طبع سرد در این فصول به حداقل برسانند مانند سیب زمینی و برنج که باید به همراه ادویه پلویی یا زعفران و مرغ و ماهی به دلیل طبع سرد همراه با ادویه مخصوص استفاده شود. همچنین استفاده از روغن های صنعتی  باید از برنامه غذایی حذف و روغن های مفید مانند روغن کنجد یا ارده کنجد جایگزین شوند.

پرتغال، نارنگی، خیار، هندوانه و موز جزو میوه های با طبع سرد هستند که توصیه می شود افراد در این فصل از میوه های گرم مثل انبه، نارگیل و آووکادو استفاه کنند. همچنین مصرف انار در کنار گلپر و نمک مفید تر است.

پنیر طبع سردی دارد و باید به همراه سیاه دانه، گردو و گوجه و خیار مصرف شود، همچنین بهترین صبحانه در فصل سرد استفاده از حلیم و ارده شیره است که به گرمایش و خونسازی بدن‌کمک می کنند‌.

دمنوش گل زوفا، مرزنجوش، چای کوهی و آویشن یک ترکیب فوق العاده است که به افزایش گردش خون و درمان سرماخوردگی کمک می کند و حاوی آنتی بیوتیک است.

همچنین دمنوش ترکیبی چای سفید، هل سبز، هل باد و سنبل الطیب یک دمنوش مفید زمستانی است و استفاده از دمنوش گل گاوزبان، سنبل الطیب و  لیمو امانی به عنوان یک دمنوش آرامشبخش و گرم کننده بدن توصیه می شود.

باتشکر از: الوعطاری

طبع-و-خواص-سپستان-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

از گیاه دارویی سپستان چه می دانید؟ +طبع و خواص در طب سنتی

طبع و خواص دارواش در طب سنتی|طبع و خواص دارواش در طب سنتی

طبع و خواص دارواش در طب سنتی+ از درمان سرطان تا درمان التهاب معده

طبع-و-خواص-بادمجان-در-طب-سنتی-اسلامی|طبع بادمجان

طبع بادمجان گرم است یا سرد؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

طبع و خواص همیشه بهار کوهی در طب سنتی + 10 خاصیت عجیب همیشه بهار کوهی|خواص همیشه بهار کوهی

طبع و خواص همیشه بهار کوهی در طب سنتی + 10 خاصیت عجیب همیشه بهار کوهی

طبع و خواص گریپ فرویت در طب سنتی|طبع و خواص گریپ فرویت در طب سنتی

طبع و خواص گریپ فروت در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع-و-خواص-گوشت-شترمرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص لیمو ترش در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع لیمو ترش + خواص معجزه آسا