طب شناس
عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

تاریخ انتشار: January 31, 2023

رای به این نوشته: 4.76/5 (422 رای)

با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند.

فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می‌دهند.

این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

دمیدن بر خوراکی‌های داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها

دکتر محمدرضا نصرتی عضو انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران در زمینه مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها گفت:

هم اکنون ثابت شده است که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند. از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می‌گردند.

دکتر نصرت حیدری استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این زمینه اظهار داشت: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.

همچنین محمد قوام زاده، متخصص تغذیه نیز اظهار داشت: با عمل دمیدن بر غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

منبع: اقتصادنیوز

طبع-و-خواص-سپستان-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

از گیاه دارویی سپستان چه می دانید؟ +طبع و خواص در طب سنتی

طبع و خواص مربا انگور در طب سنتی|خواص مربا انگور

طبع و خواص، مضرات و مصلح مربا انگور در طب سنتی+ طرز تهیه مربا انگور در خانه

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس|طبع گوشت خروس

طبع گوشت خروس در طب سنتی و خواص و مضرات آن + 8 خاصیت فوق العاده گوشت خروس

تدابیر طب سنتی برای درمان اب آوردن زانو|علل آب آوردن زانو|درمان آب آوردن زانو با کمپرس سرد

درمان آب آوردن زانو با طب سنتی + 8 تدبیر ویژه طب سنتی برای درمان آب آوردن زانو

خواص برگ انجیر در طب سنتی|خواص برگ انجیر|برگ انجیر

خواص برگ انجیر در طب سنتی+ بیش از 10 خاصیت فوق العاده + مصلح

درمان عدم نعوظ در طب سنتی ایرانی و سلامی|درمان خانگی عدم نعوظ با طب سنتیدرمان خانگی عدم نعوظ با طب سنتیدرمان خانگی عدم نعوظ با طب سنتی

درمان فوری و خانگی اختلال و عدم نعوظ با طب سنتی ایرانی و اسلامی

جگروز

درمان کم کاری تیروئید با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان تیروئید کم کار

درمان کم کاری تیروئید در طب سنتی+ 18 راهکار درمان تیروئید کم کار