طب شناس
عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

تاریخ انتشار: January 31, 2023

رای به این نوشته: 4.76/5 (422 رای)

با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند.

فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می‌دهند.

این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

دمیدن بر خوراکی‌های داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها

دکتر محمدرضا نصرتی عضو انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران در زمینه مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها گفت:

هم اکنون ثابت شده است که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند. از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می‌گردند.

دکتر نصرت حیدری استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این زمینه اظهار داشت: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.

همچنین محمد قوام زاده، متخصص تغذیه نیز اظهار داشت: با عمل دمیدن بر غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

منبع: اقتصادنیوز

طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

فراسیون سفید یا گندنای کوهی

خواص ارده و خرما

در زمستان ارده با خرما بخورید!

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟|طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟|طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟|طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟

طبع کدام عسل سرده و کدام گرمه ؟+ خواص + مصلحات- در طب سنتی

خواص به لیمو

خواص غیرمنتظره به لیمو

درمان سردرد با طب سوزنی

درمان سردرد تنشی و عصبی با طب سوزنی