طب شناس
عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

تاریخ انتشار: January 31, 2023

رای به این نوشته: 4.76/5 (422 رای)

با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند.

فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی‌های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می‌دهند.

این عمل، گاه باعث انتقال بیماری به سایرین و نیز پخش بوی بد دهان در هوا می شود. تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است؛ انسان برای بقا به اکسیژن نیاز دارد و بدن او پس از دریافت اکسیژن، آن را در هنگام بازدم به دی اکسید کربن تبدیل می‌کند.

دمیدن بر خوراکی‌های داغ، باعث ترکیب شدن آن با غذا و به وجود آمدن ماده‌ای مضر برای بدن می‌شود که ترکیبش با خون باعث به وجود آمدن پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه شده و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها

دکتر محمدرضا نصرتی عضو انجمن تحقیقات طب سنتی دانشگاه تهران در زمینه مضرات فوت کردن در خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها گفت:

هم اکنون ثابت شده است که با عمل فوت کردن بر غذا و خارج شدن گاز دی اکسید کربن از دهان، مواد و فضولاتی که باید از طریق دهان خارج شوند، با ورود دوباره به بدن باعث ایجاد مشکلاتی می‌شوند. از لحاظ بهداشتی نیز برخی ویروس‌ها که از طریق تنفس باید دفع شوند با این عمل، دوباره به بدن باز می‌گردند.

دکتر نصرت حیدری استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این زمینه اظهار داشت: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.

همچنین محمد قوام زاده، متخصص تغذیه نیز اظهار داشت: با عمل دمیدن بر غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.

منبع: اقتصادنیوز

علل و درمان ضعف و بی حالی با طب سنتی|یوگا موثر در از بین بردن ضعف و بی حالی|درمان ضعف و بی حالی

درمان ضعف و بی حالی در طب سنتی با 13 توصیه تغذیه ای و چند راهکار دیگر

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

درمان فوری قرمزی چشم|درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی+ 9 روش خانگی ساده

خواص و طبع خرفه در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص و طبع خرفه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص خرفه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص توت سفید در طب سنتی|طبع و خواص توت سفید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع توت سفید گرم است یا سرد؟ + خواص، مضرات و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع فندق گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

خواص سیاهدانه برای مادران شیرده در طب سنتی+ بهترین طریقه مصرف

خواص بیتر ملون و طبع و عوارض آن در طب سنتی|خواص بیتر ملون در طب سنتی|عوارض و مضرات بیتر ملون

خواص بیتر ملون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+ 2 خاصیت ویژه