طب شناس
میوه ای برای زیبایی

میوه ای برای زیبایی

تاریخ انتشار: February 5, 2023

رای به این نوشته: 4.8/5 (416 رای)

یکی از میوه هایی که بر زیبایی چهره اثر جدی دارد به است. بِه، به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین میو‌ه‌ ها شناخته می‌شود که مصرف آن به تمام گروه‌های سنی پیشنهاد می شود.

مصرف میوه‌ جات همواره به عنوان یکی از مهمترین دسته های غذایی، توسط پزشکان پیشنهاد می‌شود. در برنامه غذایی هر یک از ما در امتداد یک روز باید مصرف میوه و سبزیجات گنجانده شود.  به، به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین میو‌ه‌ ها شناخته می‌شود که مصرف آن به تمام گروه‌های سنی پیشنهاد می شود.

از خواص به می توان علاوه بر خوش طعم بودنش، می توان به موارد مصرف آن اشاره کرد که هم به شکل خام یا در غذا ها به صورت پخته مصرف کرد. به همچنین باعث بهبود پوست و زیبایی چهره می شود. مصرف به در دوران بارداری بر زیبایی جنین بسیار تاثیر دارد.

خواص بِه برای سلامتی

همان طور که عنوان کردیم میوه به فواید بی‌شماری برای سلامت جسم دارد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. در واقع ترکیبات پلی فنولیک موجود در آن موجب ایجاد خواص آنتی اکسیدانی برای این میوه شده است.

ترکیبات آنتی اکسیدانی نیز به دلیل مقابله با رادیکال‌ های آزاد، اثرات بسیار مثبتی بر سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان خواهد داشت. فواید به؛ تنها به این ترکیبات خلاصه نمی‌شود. در ادامه این قسمت به صورت جزئی‌تر به معرفی خواص این میوه خواهیم پرداخت.

فواید جادویی بِه برای پوست و مو

شاید شنیده باشید که از به، به عنوان میوه زیبایی یاد می‌شود! شاید خواص فوق العاده به در درمان لک‌های پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد. مواد موجود در به همچنین می‌ تواند موجب روشنی و درخشندگی پوست شود. به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسک‌ها و کرم‌ها با استفاده از این میوه تهیه می‌شوند.

ماسک‌ های خانگی بسیاری هم هستند که می‌توان آن‌ها را با استفاده از به، به راحتی درست کرد. ترکیب به و عسل نیز به عنوان ترکیبی معجزه آسا برای مقابله با لک‌ها و خشکی پوست شناخته می‌شود. ترکیب این دو ماده می‌ تواند خاصیت به، را درمان مشکلات پوستی دوچندان کند.

طبع بِه در طب سنتی

در طبع سنتی برای به، طبیعتی گرم و معتدل عنوان شده است. همین امر باعث شده است تا تقریبا همه افراد با هر طبعی بتوانند از خواص آن بهره‌مند شوند. در کتب طب سنتی برای به، خواص بسیار زیادی ذکر شده است. همچنین در طب سنتی از دانه‌های به نیز به عنوان یک داروی پرخاصیت یاد می‌شود. این دانه‌ها برخلاف میوه آن، دارای طبیعتی سرد و‌تر هستند. 

منبع: جماران

خطای پزشکی ناآگاهان مدعی در طب سنتی

ناآگاهانی که تیشه به ریشه طب سنتی می‌زنند

خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه|طبع و خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه در طب سنتی

خواص دمنوش نعنا فلفلی و رازیانه در طب سنتی+ مضرات و طبع

نوشیدنی ارزان و در دسترس برای مقابله با پیری

بنوش و پیر نشو! نوشیدنی ضد پیری

درمان فوری حساسیت پوستی در طب سنتی + 8 راهکار برای درمان خانگی حساسیت پوستی|درمان حساسیت پوستی

درمان فوری حساسیت پوستی در طب سنتی + 8 درمان خانگی خارش و قرمزی پوست کودکان و بزرگسالان

درمان قارچ پوستی با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان قارچ پوستی با طب سنتی

درمان قارچ پوستی در طب سنتی + 10 درمان خانگی قارچ پوستی

درمان میگرن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سریع میگرن با طب سنتی

درمان خانگی و فوری میگرن با 6 ترکیب طب سنتی ایرانی و اسلامی

تدابیری که بعد از بازگشت از پیاده روی اربعین باید رعایت کنید

حالا که از پیاده روی اربعین برگشته ام چه کنم؟

طبع-و-خواص-خرمالو-در-طب-اسلامی|طبع-و-خواص-خرمالو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع خرمالو سرد است یا گرم ؟ مصلحات+ خواص در طب سنتی ایرانی اسلامی