طب شناس
میوه ای برای زیبایی

میوه ای برای زیبایی

تاریخ انتشار: February 5, 2023

رای به این نوشته: 4.8/5 (416 رای)

یکی از میوه هایی که بر زیبایی چهره اثر جدی دارد به است. بِه، به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین میو‌ه‌ ها شناخته می‌شود که مصرف آن به تمام گروه‌های سنی پیشنهاد می شود.

مصرف میوه‌ جات همواره به عنوان یکی از مهمترین دسته های غذایی، توسط پزشکان پیشنهاد می‌شود. در برنامه غذایی هر یک از ما در امتداد یک روز باید مصرف میوه و سبزیجات گنجانده شود.  به، به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین میو‌ه‌ ها شناخته می‌شود که مصرف آن به تمام گروه‌های سنی پیشنهاد می شود.

از خواص به می توان علاوه بر خوش طعم بودنش، می توان به موارد مصرف آن اشاره کرد که هم به شکل خام یا در غذا ها به صورت پخته مصرف کرد. به همچنین باعث بهبود پوست و زیبایی چهره می شود. مصرف به در دوران بارداری بر زیبایی جنین بسیار تاثیر دارد.

خواص بِه برای سلامتی

همان طور که عنوان کردیم میوه به فواید بی‌شماری برای سلامت جسم دارد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. در واقع ترکیبات پلی فنولیک موجود در آن موجب ایجاد خواص آنتی اکسیدانی برای این میوه شده است.

ترکیبات آنتی اکسیدانی نیز به دلیل مقابله با رادیکال‌ های آزاد، اثرات بسیار مثبتی بر سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان خواهد داشت. فواید به؛ تنها به این ترکیبات خلاصه نمی‌شود. در ادامه این قسمت به صورت جزئی‌تر به معرفی خواص این میوه خواهیم پرداخت.

فواید جادویی بِه برای پوست و مو

شاید شنیده باشید که از به، به عنوان میوه زیبایی یاد می‌شود! شاید خواص فوق العاده به در درمان لک‌های پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد. مواد موجود در به همچنین می‌ تواند موجب روشنی و درخشندگی پوست شود. به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسک‌ها و کرم‌ها با استفاده از این میوه تهیه می‌شوند.

ماسک‌ های خانگی بسیاری هم هستند که می‌توان آن‌ها را با استفاده از به، به راحتی درست کرد. ترکیب به و عسل نیز به عنوان ترکیبی معجزه آسا برای مقابله با لک‌ها و خشکی پوست شناخته می‌شود. ترکیب این دو ماده می‌ تواند خاصیت به، را درمان مشکلات پوستی دوچندان کند.

طبع بِه در طب سنتی

در طبع سنتی برای به، طبیعتی گرم و معتدل عنوان شده است. همین امر باعث شده است تا تقریبا همه افراد با هر طبعی بتوانند از خواص آن بهره‌مند شوند. در کتب طب سنتی برای به، خواص بسیار زیادی ذکر شده است. همچنین در طب سنتی از دانه‌های به نیز به عنوان یک داروی پرخاصیت یاد می‌شود. این دانه‌ها برخلاف میوه آن، دارای طبیعتی سرد و‌تر هستند. 

منبع: جماران

احیای معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت

لزوم احیای معاونت طب سنتی و اسلامی در وزارت بهداشت

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

طبع و خواص عرق طارونه در طب سنتی|طبع عرق طارونه

درمورد عرق طارونه چه می دانید؟ +طبع، خواص، مضرات و مصلح

خواص سماق

معجزه‌ای به نام سماق!

زمانهایی که نباید ماست بخورید!

مصرف ماست در این ساعات ممنوع!

ترک سیگار به کمک طب سنتی|همه چیز درباره ترک سیگار در طب سنتی + 11 دارو گیاهی برای ترک سیگار|ترک سیکار با طب سنتی

آیا طب سنتی به ترک سیگار کمک می کند؟ + 11 راهکار

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی