طب شناس
میوه ای برای زیبایی

میوه ای برای زیبایی

تاریخ انتشار: February 5, 2023

رای به این نوشته: 4.8/5 (416 رای)

یکی از میوه هایی که بر زیبایی چهره اثر جدی دارد به است. بِه، به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین میو‌ه‌ ها شناخته می‌شود که مصرف آن به تمام گروه‌های سنی پیشنهاد می شود.

مصرف میوه‌ جات همواره به عنوان یکی از مهمترین دسته های غذایی، توسط پزشکان پیشنهاد می‌شود. در برنامه غذایی هر یک از ما در امتداد یک روز باید مصرف میوه و سبزیجات گنجانده شود.  به، به عنوان یکی از پرخاصیت‌ترین میو‌ه‌ ها شناخته می‌شود که مصرف آن به تمام گروه‌های سنی پیشنهاد می شود.

از خواص به می توان علاوه بر خوش طعم بودنش، می توان به موارد مصرف آن اشاره کرد که هم به شکل خام یا در غذا ها به صورت پخته مصرف کرد. به همچنین باعث بهبود پوست و زیبایی چهره می شود. مصرف به در دوران بارداری بر زیبایی جنین بسیار تاثیر دارد.

خواص بِه برای سلامتی

همان طور که عنوان کردیم میوه به فواید بی‌شماری برای سلامت جسم دارد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است. در واقع ترکیبات پلی فنولیک موجود در آن موجب ایجاد خواص آنتی اکسیدانی برای این میوه شده است.

ترکیبات آنتی اکسیدانی نیز به دلیل مقابله با رادیکال‌ های آزاد، اثرات بسیار مثبتی بر سلامت قلب و عروق و پیشگیری از انواع سرطان خواهد داشت. فواید به؛ تنها به این ترکیبات خلاصه نمی‌شود. در ادامه این قسمت به صورت جزئی‌تر به معرفی خواص این میوه خواهیم پرداخت.

فواید جادویی بِه برای پوست و مو

شاید شنیده باشید که از به، به عنوان میوه زیبایی یاد می‌شود! شاید خواص فوق العاده به در درمان لک‌های پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد. مواد موجود در به همچنین می‌ تواند موجب روشنی و درخشندگی پوست شود. به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسک‌ها و کرم‌ها با استفاده از این میوه تهیه می‌شوند.

ماسک‌ های خانگی بسیاری هم هستند که می‌توان آن‌ها را با استفاده از به، به راحتی درست کرد. ترکیب به و عسل نیز به عنوان ترکیبی معجزه آسا برای مقابله با لک‌ها و خشکی پوست شناخته می‌شود. ترکیب این دو ماده می‌ تواند خاصیت به، را درمان مشکلات پوستی دوچندان کند.

طبع بِه در طب سنتی

در طبع سنتی برای به، طبیعتی گرم و معتدل عنوان شده است. همین امر باعث شده است تا تقریبا همه افراد با هر طبعی بتوانند از خواص آن بهره‌مند شوند. در کتب طب سنتی برای به، خواص بسیار زیادی ذکر شده است. همچنین در طب سنتی از دانه‌های به نیز به عنوان یک داروی پرخاصیت یاد می‌شود. این دانه‌ها برخلاف میوه آن، دارای طبیعتی سرد و‌تر هستند. 

منبع: جماران

طبع و خواص دال عدس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص دال عدس یا عدس سرخ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص ماش برای بدن انسان

چرا باید ماش بخوریم؟

طبع و خواص لوبیا قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا قرمز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا قرمز در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی|خواص شبدر قرمز|خواص شبدر قرمز

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 2 مصلح آن

دمنوش های رقیق کننده خون|دمنوش های لاغری|دمنوش های کاهش وزن|10 دمنوش معروف آرامبخش طب سنتی

دمنوش های لاغری مناسب برای کاهش وزن/ 10 دمنوش معروف برای تناسب اندام

طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی+ مضرات و مصلح|طبع عرق رازیانه

طبع و خواص عرق رازیانه در طب سنتی ایرانی و اسلامی و 3 مصلح آن

خواص و فواید کاهو|خواص کاهو|فواید کاهو

کاهو را فراموش نکنید!

طبع و خواص آبگوشت بادمجان و کشک|خواص آبگوشت بادمجان و کشک

طبع و خواص آبگوشت بادمجان و کشک در طب سنتی+ عوارض و مصلحات