طب شناس
خواب بی موقع و احتمال مرگ انسان

خواب بی موقع موجب مرگ می شود!

تاریخ انتشار: February 17, 2023

رای به این نوشته: 4.65/5 (502 رای)

خواب مناسب خوابی است که در زمان مناسب هم باشد که مکررا تاکید می شود که شب ها بخوابید و اگر در روز می خوابید خواب روز را کم کنید. خوابیدن در ساعاتی از روز باعث حملات قلبی و تشنج و حتی مرگ می شود. پس بهتر است این مقاله را بخوانید و بعد ازاین برنامه خواب خود را منظم کنید.

خواب یک سوم از زندگی هر فرد را خواب تشکیل داده که درصورتی که این خواب با کیفیت باشد فرد دوسوم دیگر زندگی خود را با موفقیت می‌تواند سپری کند. ولی حوساتان باشد که خواب با کیفیت خوابی است که در مدت شب به وقوع بپیوندد، متخصصین طب سنتی تاکید دارند که خواب روز خوابی است که اگر زیاد و ادامه دارباشد باعث مرگ فرد می‌شود. پس شما هم اگر می‌خواهید بمیرید این موقع از روز بخوابید!

منیر السادات روح اللهی درباره ساعت بیولوژیک بدن و تاثیر آن در بدن اظهار داشت: خداوند می‌فرماید ما شب را برای شما مایه آرامش قرار دادیم و نباید ریتم شب به هم بخورد، ولی امروزه استفاده از چراغ خواب‌ها موجب تغییر شده است.

به گفته وی افراد باید بین ساعت ۹ تا ۲ صبح خواب باشند چرا که این ساعت طلایی برای خواب بوده و سیستم هورمونی بدن فرد به خواب ۹ شب تا ۲ صبح نیاز دارد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: بسیاری از افراد عادت کرده اند که روز‌ها بخوابند و شب‌ها بیدار باشند که این مسئله بر سیستم بدنی آن‌ها تاثیرگذار است و در طب سنتی ایران خواب دم غروب به خواب هلاکت یا مرگ تشبیه شده است.

روح اللهی با بیان اینکه غده هیپوتالاموس در زمان بین ۹ شب تا ۲ صبح بیشترین فعالیت خود را دارد، گفت: امروزه ریتم بدن به هم خورده است چراکه خیلی از افراد تا نیمه شب بیدارند و مشغول تماشای تلویزیون یا کار با رایانه هستند و ناخواسته به بدن خود آسیب می‌رسانند.

وی گفت: خواب بی‌موقع و دیرهنگام، پیری زودرس را در پی دارد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به اینکه از اختلالات دیگری که با بیداری شبانه ممکن است بروز می‌کند، اختلالات تخمدان در زنان است، افزود: غدد فوق کلیه ۳ هورمون اصلی بدن را می‌سازد و بخش عمده‌ای از این هورمون‌ها هورمون جنسی است.

وی با بیان اینکه هورمون آلدوسترون تنظیم کننده فشار خون است و بخشی از نمک و الکترود‌های بدن را نیز تنظیم می‌کند، خاطرنشان کرد: یک هورمون دیگر به نام کورتیزول وجود دارد که کورتون طبیعی بدن است که بر سوخت و ساز قند، پروتئین‌ها و بسیاری از قسمت‌های سیستم بدن تاثیر می‌گذارد و طبیعت بدن به این هورمون وابسته است. بی‌نظمی و عدم تعیین زمان مشخص برای خواب، بر عملکرد این هورمون‌ها تاثیر منفی و مستقیم می‌گذارد.

عوارض خواب روز

بسیاری از افراد در طول روز می‌خوابند که خود عامل بروز بسیاری از بیماری هاست؛ این افراد باید به تدریج عادت خوابیدن در طول روز را ترک کنند تا بدن لطمه نبیند؛ چرا که تغییر عادت ناگهانی خود مشکل دیگری است.  

در این باره یک متخصص طب سنتی خواب دم صبح خواب را خواب حسرت نامید و تنها خواب مناسب در روز را خواب قیلوله نامید. خواب قیلوله در روز‌های گرم به شرط اینکه افراد قبل از طلوع آفتاب بیدار شده باشند، به مدت ۳۰ دقیقه قبل از اذان ظهر مناسب است.

وی مضرات خواب روز را بدین شرح برشمرد:

منبع: اقتصاد 24

طبع-و-خواص-انجیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص انجیر در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق خرفه در طب سنتی|طبع عرق خرفه

عرق خرفه و طبع و خواص آن در طب سنتی + مضرات و مصلح

سلامتکده طب سنتی در همدان افتتاح شد

افتتاح سلامتکده طب سنتی در همدان

طبع و خواص گزنه در طب سنتی دمنوش گیاهی

خواص و فواید چای گزنه+ دمنوش در افراد درگیر سنگ کلیه

طبع-و-خواص-خیار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع و خواص خیار در طب سنتی ایرانی اسلامی|ماسک صورت خیار خواص و فواید خیار برای پوست

طبع و خواص خیار سبز در طب سنتی ایرانی اسلامی

جلوگیری از پیری زودرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان پیری زودرس|پیری زودرس

جلوگیری از پیری زودرس با تدابیر طب سنتی+ علائم و دلایل و 12 ماده مفید

مبارزه با آلودگی هوا با طب سنتی

چگونه با طب سنتی از آلودگی هوا جان سالم به در ببریم؟

معجون سلامتی

معجون سلامتی! شهدی شیرین برای ارتقاء سلامت بدن