طب شناس
خواص سیب برای افزایش میل جنسی

افزایش میل جنسی با این میوه

تاریخ انتشار: February 21, 2024

رای به این نوشته: 4.89/5 (379 رای)

یکی از بهترین میوه های موثر در افزایش میل جنسی، سیب است.

افزایش میل جنسی در زوج هایی که دچار سردی در روابط خود هستندف موضوع مهمی است.

 خاصیت سیب برای زیبایی و سلامتی بدن ثابت شده است چنانچه سیب را میوه‌ی سلامتی می‌نامند. علاوه بر تمام فواید سیب، دانشمندان خاصیت فوق العاده‌ای از خوردن سیب برای زنان را کشف کرده‌اند که قابل توجه است و آن افزایش میل جنسی است.

خاصیت سیب

خاصیت سیب و فواید بی‌نظیر خوردن سیب در اسلام و طب سنتی به صورت گسترده بیان شده است و در احادیث بسیاری از پیشوایان دینی تاکیید بر خوردن سیب شده است.

اخیراً دانشمندان به یکی دیگر از فواید سیب پی برده اند، به عقیده آن‌ها زنانی که روزانه و به صورتی منظم یک یا دو سیب می‌خورند نسبت به زنانی که سیب جایگاه مشخصی در رژیم غذایی آن‌ها ندارد رابطه جنسی با کیفیتی بهتر را تجربه می‌کنند.

از یک سو به ممنوعه بودن شهرت دارد و از سوی دیگر می‌گویند درمان بسیاری از دردهاست. صحبت از سیب است، میوه‌ای که خواص بی‌شمارش آن را به یک خوراکی استثنایی بدل کرده است.

اما اخیراً دانشمندان به یکی دیگر از فواید سیب پی برده اند، به عقیده آن‌ها زنانی که روزانه و به صورتی منظم یک یا دو سیب می‌خورند نسبت به زنانی که سیب جایگاه مشخصی در رژیم غذایی آن‌ها ندارد رابطه جنسی با کیفیتی بهتر را تجربه می‌کنند.

زنانی بدون اختلال جنسی

در این تحقیق ۷۸۱ زن که سابقه هیچ گونه اختلال جنسی نداشتند، از داروی خاصی استفاده نمی‌کردند و به افسردگی نیز مبتلا نبودند مورد آزمایش قرار گرفتند.

نتایج نشان داد مصرف روزانه سیب نه تنها از لحاظ زنان را در شرایط بهتری قرار می‌دهد بلکه عملکرد جنسی آن‌ها را در جهت مثبت تغییر می‌دهد.

در واقع سیب همانند شکلات حاوی مقدار قابل توجهی پُلی فنول و آنتی اکسیدان است که موجب افزایش جریان خون در دستگاه تناسلی زنان می‌شود، علاوه بر این فلوریزین موجود در سیب که به هورمون استروژن شبهات بسیاری دارد به لذت و رضایت بیشتر زنان از یک رابطه جنسی کمک می‌کند.

نکته جالب توجه این است که بسیاری از خواص یاد شده تنها در پوست سیب وجو دارد؛ بنابراین به زنان توصیه می‌شود برای داشتن یک رابطه جنسی خوب خوردن سیب آن هم با پوست را فراموش نکنند.

منبع: وقت صبح

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا چیتی

طبع و خواص لوبیا چیتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلح و عوارض

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

طبع-و-خواص-بادمجان-در-طب-سنتی-اسلامی|طبع بادمجان

طبع بادمجان گرم است یا سرد؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

خواص نافله خوزستانی در طب سنتی و روش تهیه آن|خواص نافله خوزستانی

طبع و خواص نافله خوزستانی+ 7 خاصیت ویژه+ عوارض و مضرات

خودکفایی در تولید سیاه دانه

واردات سیاه دانه ممنوع شد! خودکفایی در تولید سیاه دانه

چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها

مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری