طب شناس
خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4/5 (737 رای)

"چغندر" از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و‌تر دارد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است, "چغندر" سفید در درمان بهتر از سرخ آن است، طبیعت چغندر مرکب القوی است.

"چغندر" محلل، مفتح و مُقَطِع بلغم است و جرم آن سبب یبوست می‌شود، خوردن "چغندر" پخته محرک نیروی جنسی است, "چغندر" به دو نوع سفید و سرخ تقسیم می‌شود که "چغندر"سرخ به لبو معروف است, "چغندر" سفید مایل به زردی و با شیرینی کمتر که برگ‌های کوچکتری دارد و سِلق سفید گفته می‌شود و برای درمان بهتر از سرخ آن است.

بهترین قسمت "چغندر" برگ آن است و ساقه آن هم از ریشه بهتر است، با ساقه‌های خوش‌رنگ "چغندر" می‌توان یک پیش‌غذای عالی برای اعضای خانواده به‌خصوص میانسالان تهیه کرد، این غذا به‌خوبی می‌تواند رفع یبوست کند و سلامتی را برای خانواده به‌ارمغان آورد.

برگ‌های چغندر و مقدار کمی از ریشه آن را با کرفس و کمی تَره بپزید، موقع سرو کردن مقداری نمک و روغن زیتون اضافه کنید و بر سفره بیاورید و قبل از غذا خورده شود.

از چغندر در رژیم‌های لاغری می‌توان برای سیر کردن شخص و از طرفی تقویت اندام‌ها استفاده کرد، خوردن چغندر پخته به تقویت نیروی جنسی کمک می‌کند، چغندر به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

منبع: فرتاک

طبع و خواص دنبه گوسفندی در طب سنتی

طبع و خواص دنبه گوسفندی+ خواص برای مردان+ مصلحات در طب سنتی ایرانی

بهترین روغن مصرفی

کدام روغن برای استفاده روزمره بهتر است؟

علل و درمان شیر نخوردن نوزاد در طب سنتی|دلایل شیر نخوردن نوزاد|درمان شیر نخوردن نوزاد

6 توصیه برای درمان شیر نخوردن نوزاد+ دلایل شیر نخوردن نوزاد

زایمان بدون درد

طب سوزنی و کاهش درد زایمان

تاثیر استرس بر ابتلا به یبوست

ارتباط یبوست با استرس

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی

طبع-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مطلح-و-عوارض--طبع-سرکه-سیب-و-خواص-سرکه-سیب

طبع و خواص سرکه سیب در طب سنتی ایرانی اسلامی

سفید کردن دندان|سفید کردن دندان در خانه

لمینت و جرمگیری رایگان دندان. سفید کردن دندان بدون پرداخت پول