طب شناس
خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4/5 (737 رای)

"چغندر" از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و‌تر دارد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است, "چغندر" سفید در درمان بهتر از سرخ آن است، طبیعت چغندر مرکب القوی است.

"چغندر" محلل، مفتح و مُقَطِع بلغم است و جرم آن سبب یبوست می‌شود، خوردن "چغندر" پخته محرک نیروی جنسی است, "چغندر" به دو نوع سفید و سرخ تقسیم می‌شود که "چغندر"سرخ به لبو معروف است, "چغندر" سفید مایل به زردی و با شیرینی کمتر که برگ‌های کوچکتری دارد و سِلق سفید گفته می‌شود و برای درمان بهتر از سرخ آن است.

بهترین قسمت "چغندر" برگ آن است و ساقه آن هم از ریشه بهتر است، با ساقه‌های خوش‌رنگ "چغندر" می‌توان یک پیش‌غذای عالی برای اعضای خانواده به‌خصوص میانسالان تهیه کرد، این غذا به‌خوبی می‌تواند رفع یبوست کند و سلامتی را برای خانواده به‌ارمغان آورد.

برگ‌های چغندر و مقدار کمی از ریشه آن را با کرفس و کمی تَره بپزید، موقع سرو کردن مقداری نمک و روغن زیتون اضافه کنید و بر سفره بیاورید و قبل از غذا خورده شود.

از چغندر در رژیم‌های لاغری می‌توان برای سیر کردن شخص و از طرفی تقویت اندام‌ها استفاده کرد، خوردن چغندر پخته به تقویت نیروی جنسی کمک می‌کند، چغندر به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

منبع: فرتاک

آشی که برای دیابتی ها مفید است

بهترین آش برای دیابتی ها

|ممنوعیت فروش داروهای لاغری و چاقی در عطاری ها

فروش داروی گیاهی در عطاری‌ها ممنوع!

زنجبیل شامی

خواص آبگوشت بختیاری در طب سنتی|خواص ابگوشت بختیاری

طبع و خواص آبگوشت بختیار در طب سنتی+ 9 عارضه آبگوشت بختیاری

ترک سیگار به کمک طب سنتی|همه چیز درباره ترک سیگار در طب سنتی + 11 دارو گیاهی برای ترک سیگار|ترک سیکار با طب سنتی

آیا طب سنتی به ترک سیگار کمک می کند؟ + 11 راهکار

ماسک صورت در طب سنتی

انواع ماسک صورت گیاهی و طبیعی برای زیبایی پوست در طب سنتی

طبع و خواص دال عدس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص دال عدس یا عدس سرخ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان خلط پشت گلو با یک دمنوش ساده طب سنتی

درمان خلط پشت گلو در 20 دقیقه!