طب شناس
خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4/5 (737 رای)

"چغندر" از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و‌تر دارد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است, "چغندر" سفید در درمان بهتر از سرخ آن است، طبیعت چغندر مرکب القوی است.

"چغندر" محلل، مفتح و مُقَطِع بلغم است و جرم آن سبب یبوست می‌شود، خوردن "چغندر" پخته محرک نیروی جنسی است, "چغندر" به دو نوع سفید و سرخ تقسیم می‌شود که "چغندر"سرخ به لبو معروف است, "چغندر" سفید مایل به زردی و با شیرینی کمتر که برگ‌های کوچکتری دارد و سِلق سفید گفته می‌شود و برای درمان بهتر از سرخ آن است.

بهترین قسمت "چغندر" برگ آن است و ساقه آن هم از ریشه بهتر است، با ساقه‌های خوش‌رنگ "چغندر" می‌توان یک پیش‌غذای عالی برای اعضای خانواده به‌خصوص میانسالان تهیه کرد، این غذا به‌خوبی می‌تواند رفع یبوست کند و سلامتی را برای خانواده به‌ارمغان آورد.

برگ‌های چغندر و مقدار کمی از ریشه آن را با کرفس و کمی تَره بپزید، موقع سرو کردن مقداری نمک و روغن زیتون اضافه کنید و بر سفره بیاورید و قبل از غذا خورده شود.

از چغندر در رژیم‌های لاغری می‌توان برای سیر کردن شخص و از طرفی تقویت اندام‌ها استفاده کرد، خوردن چغندر پخته به تقویت نیروی جنسی کمک می‌کند، چغندر به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

منبع: فرتاک

گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و مضرات

طبع-و-خواص-زرشک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-زرشک-در-طب-اسلامی-ایرانی-سنتی

طبع و خواص زرشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

مشکوفی قزوین

بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

چه کسانی موز نخورند؟

چه کسانی نباید موز بخورند؟

طبع و خواص گوشت گوزن در طب سنتی|طبع گوشت گوزن

18 اثر گوشت گوزن بر بدن انسان + طبع، خواص، مضرات و مصلح

درمان قارچ پوستی با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان قارچ پوستی با طب سنتی

درمان قارچ پوستی در طب سنتی + 10 درمان خانگی قارچ پوستی