طب شناس
خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

تاریخ انتشار: March 3, 2023

رای به این نوشته: 4/5 (737 رای)

"چغندر" از دیدگاه طب ایرانی دارای طبیعتی گرم و‌تر دارد و بهترین نوع چغندر، شیرین و بی‌ریشه آن است, "چغندر" سفید در درمان بهتر از سرخ آن است، طبیعت چغندر مرکب القوی است.

"چغندر" محلل، مفتح و مُقَطِع بلغم است و جرم آن سبب یبوست می‌شود، خوردن "چغندر" پخته محرک نیروی جنسی است, "چغندر" به دو نوع سفید و سرخ تقسیم می‌شود که "چغندر"سرخ به لبو معروف است, "چغندر" سفید مایل به زردی و با شیرینی کمتر که برگ‌های کوچکتری دارد و سِلق سفید گفته می‌شود و برای درمان بهتر از سرخ آن است.

بهترین قسمت "چغندر" برگ آن است و ساقه آن هم از ریشه بهتر است، با ساقه‌های خوش‌رنگ "چغندر" می‌توان یک پیش‌غذای عالی برای اعضای خانواده به‌خصوص میانسالان تهیه کرد، این غذا به‌خوبی می‌تواند رفع یبوست کند و سلامتی را برای خانواده به‌ارمغان آورد.

برگ‌های چغندر و مقدار کمی از ریشه آن را با کرفس و کمی تَره بپزید، موقع سرو کردن مقداری نمک و روغن زیتون اضافه کنید و بر سفره بیاورید و قبل از غذا خورده شود.

از چغندر در رژیم‌های لاغری می‌توان برای سیر کردن شخص و از طرفی تقویت اندام‌ها استفاده کرد، خوردن چغندر پخته به تقویت نیروی جنسی کمک می‌کند، چغندر به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

منبع: فرتاک

مکمل های دارویی غیر استاندارد

افزایش بیماران سوء مصرف مکمل‌های غیراستاندارد

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

اثر درمانی سنگ های قیمتی

آیا سنگ های قیمتی اثر درمانی دارند؟

طبع-و-خواص-هندوانه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص گل مغربی در طب سنتی + 10 خاصیت فوق العاده گل مغربی|طبع و خواص گل مغربی

طبع و خواص گل مغربی در طب سنتی + 10 خاصیت فوق العاده گل مغربی

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و ااسلامی|طبع عرق تره

طبع و خواص عرق تره در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

طبع-و-خواص-مارچوبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

همه چیز درباره طبع و خواص مارچوبه در طب سنتی+ مضرات و مصلحات