طب شناس

لپه پلو با زیره

تاریخ انتشار: September 1, 2023

رای به این نوشته: 4.34/5 (778 رای)

لپه پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و راحت برای دوست دارن قیمه پلو ها می باشد که طرز تهیه آسانی دارد. این غذا اگر همراه با زیره تهیه شود لپه پلو کرمانی می شود. شما می توانید به دلخواه با گوشت یا گوشت چرخ کرده یا مرغ و یا به صورت گیاهی این پلو خوشمزه را تهیه کنید و به همراه سالاد یا ماست میل کنید.
لپه پلو یکی از غذاهای سریع می باشد به شرطی که با گوشت چرخ کرده تهیه شود و شما به راحتی در کمترین زمان ممکن می توانید این لپه پلو را تهیه کنید؛ پس اگر هوس قیمه کردید و زمان کافی برای تهیه آن نداشتید، این غذا را تهیه کنید. در این مقاله از طب شناس به بررسی طبع لپه پلو با زیره، طرز تهیه‌ی لپه پلو با زیره، خواص و مضرات لپه پلو با زیره و در نهایت مصلحات لپه پلو با زیره خواهیم پرداخت.

طبع لپه پلو با زیره

چنانچه در رابطه با طبع لپه پلو با زیره سوالاتی نظیر: طبع لپه پلو با زیره چیست؟ و یا، طبع لپه پلو با زیره گرم است یا سرد؟ و یا حتی، طبع لپه پلو با زیره تر است یا خشک؟ سوالاتی برای شما پیش آمده است، خوب است بدانید که طبع لپه پلو با زیره گرم است.
بنابراین لپه پلو با زیره برای سرد مزاجان مناسب بوده و توصیه می شود گرم مزاجان در مصرف آن دقت نموده و حتما آن را با مصلحاتش مصرف کنند.

طرز تهیه و خواص بی نظیر لپه پلو با زیره

پیش از بررسی خواص فوق العاده ی لپه پلو با زیره، با طرز تهیه ی این غذای خوشمزه آشنا شوید:

حال که با طرز تهیه ی لپه پلو با زیره آشنا شدید، در ادامه، ابتدا برخی از خواص لپه‌ی موجود در این غذای محبوب را بیان کرده و سپس به بررسی خواص سایر مواد به کار رفته در این غذا خواهیم پرداخت:

تنظیم سطح قند خون

لپه موجود در لپه پلو با زیره دارای فیبر محلول فراوانی بوده که سطح گلوکز خون را کاهش داده و در تنظیم سطح قند خون موثر می باشد. لپه در تامین انرژی مداوم و کافی بدن نقش مهمی دارد.

بهبود سلامت قلب

لپه پلو با زیره می تواند در سلامت قلب موثر باشد، زیرا از تجمع پلاک ها در رگ های خونی جلوگیری کرده و از این طریق از بیماری قلبی و عروقی پیشگیری می کند.لپه‌ی موجود در این غذای خوشمزه دارای پتاسیم بوده که در کاهش فشار خون موثر می باشد.

درمان سندروم روده تحریک پذیر

از خواص مهم لپه پلو با زیره، مقابله با اختلالات گوارشی مثل سندروم روده تحریک پذیر می باشد؛ زیرا لپه موجود در آن غنی از فیبر است. فیبر محلول به تسهیل حرکت مدفوع و افزایش حجم آن در روده کمک می کند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

لپه موجود در لپه پلو با زیره دارای ایزوفلان بوده که از خطر ابتلا به سرطان های پروستات و پستان جلوگیری می کند. ایزوفلان نوعی استروژن گیاهی بوده و می تواند همانند هورمون ها در بدن عمل نماید.

کاهش حساسیت به سولفیت

حساسیت به سولفیت با علائمی همراه می باشد که از جمله آن ها اسهال، سردرد، استفراغ و افزایش ضربان قلب می باشد. لپه پلو با زیره غنی از ماده معدنی مولیبدن می باشد که به دفع سولفیت از بدن کمک می کند.

کاهش سطح کلسترول خون

لپه پلو با زیره یک منبع خوب برای فیبر محلول بوده و فیبر موجود در این غذا برای کاهش سطح کلسترول خون بسیار مفید می باشد. فیبر در مجاری گوارشی به شکل ژلی در می آید.

رفع کم خونی

لپه پلو با زیره از غذاهای پرخاصیت بوده و سرشار از فیبر می باشد. لپه پلو با زیره به میزیان زیادی آهن دارد و مصرف آن برای درمان و رفع کم خونی بسیار مفید می باشد.

فشار خون بالا

در لپه پلو با زیره سدیم به میزان اندکی وجود داشته و برعکس پتاسیم آن زیاد می باشد و مصرف این غذای خوش طعم برای افرادی که به فشار خون بالا مبتلا هستند، مفید بوده و هیچ منعی برای مصرف ندارند.

رفع سوء تغذیه کودکان

لپه پلو با زیره حاوی انواع مواد معدنی مورد نیاز بدن نظیر منیزیم، کلسیم و ویتامین هایی مانند ویتامین B12 می باشد. مصرف لپه پلو با زیره برای گروه های سنی در حال رشد که دچار سوء تغذیه می باشند، مفید می باشد.

مفید برای سالمندان

لپه پلو با زیره به میزان زیادی املاح مورد نیاز بدن را در خود داشته و با داشتن فیبر بالا و پروتئین زیاد جایگزین عالی برای گوشت به شمار می رود.

مضرات و منع مصرف های لپه پلو با زیره

در ابتدا خوب است بدانید که لپه پلو با زیره غذای سالم و بدون ضرر برای افراد مختلف است؛ اما باید توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف هر غذایی میتواند عوارضی را به دنبال داشته باشد. این در حالی است که، با مصرف به اندازه ی این غذا ها نه تنها عوارضی پیش نخواهد آمد، بلکه برای شما مفید واقع خواهند شد؛ اما چنانچه در مصرف هر نوع غذایی زیاده روی کنید، امکان دارد تمامی مزایای آن، به معایب تبدیل شود.

بنابراین، مضراتی که در ادامه برای لپه پلو با زیره بیان خواهیم کرد، به دلیل مصرف بیش از اندازه ی این غذا بوده و یا به دلیل حساسیت برخی افراد به بعضی از مواد اولیه ی به کار رفته در لپه پلو با زیره خواهد بود. این عوارض و ممنوعیت ها شامل موارد زیر میشوند:

مصلحات لپه پلو با زیره

با توجه به طبع گرم لپه پلو با زیره، توصیه میشود که گرم مزاجان آن را با مصلحاتش که شامل ماست، سبزی و عرق خیار میشود مصرف کنند تا طبع و مزاج لپه پلو با زیره اصلاح شود.

درمان ناباروری زنان و مردان با نسخه های طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان ناباروری و نازایی در طب سنتیدرمان ناباروری و نازایی در طب سنتی|درمان ناباروری زنان و مردان با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان ناباروری زنان و مردان با نسخه های طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص-و-طبع-لبو قرمز-و-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-لبو-طبع-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی|خواص-و-طبع-برگ-چغندر-در-طب-سنتی

طبع لبو سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و 16 خاصیت صمغ عربی در طب سنتی

طبع و 16 خاصیت صمغ عربی در طب سنتی

طبع و خواص آب آناناس در طب سنتی|خواص آب آناناس

طبع آب آناناس و 17 مورد از خواص آن + روش تهیه + مصلحات

جایگزین های طبیعی برای مسکن هایی مانند ایبوپروفن|قرص یا داروی گیاهی؟|جایگزین طبیعی مسکن های شیمیایی

رقیب سرسخت ایبوپروفن و مسکن های دیگر+10 جایگزین طبیعی مسکن ها

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

طبع و خواص مریم نخودی یا کلپوره نمدی در طب سنتی|خواص مریم نخودی|عوارض و مضرات مریم نخودی یا کلپوره

طبع و خواص مریم نخودی یا کلپوره در طب سنتی ایرانی و اسلامی

چه کسانی موز نخورند؟

چه کسانی نباید موز بخورند؟