طب شناس
خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی|خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی-عوارض-و-مصرف

12 مورد از خواص بهار نارنج در طب سنتی + کاربرد + عوارض

تاریخ انتشار: December 9, 2021

رای به این نوشته: 4.09/5 (633 رای)

گل بهارنارنج، شکوفه درخت نارنج است و اغلب آن را با مربا و شربت های بی نظیرش می شناسیم اما بهتر است بدانید که بهارنارنج خواص بسیاری در طب دارد و استفاده های گوناگونی از آن در این حوزه صورت می گیرد.

بهارنانج برروی سیستم عصبی تاثیر آرامبخش دارد و باعث کاهش سردردهای میگرنی می شود. همچنین باعث تقویت قلب و تنظیم ضربان قلب می شود و در کاهش اضطراب موثر است. بنابراین برای کنترل تشنج ها و حمله های قلبی از آن استفاده می شود.

طبع بهار نارنج در طب سنتی:

طلع عرق بهار نارنج چیست ؟ طبع روغن بهار نارنج چیست ؟ طبع بهار نارنج در طب سنتی ایرانی اسلامی سرده یا گرمه ؟ طبع بهارنارنج سرد است یا گرم ؟ و...

بهار نارنج طبع گرم و خشک دارد و عرق بهارنارنج طبیعت گرم دارد و برای تقویت جسم روح، از بین بردن نفخ، افزایش اشتها و آرامبخش موثر است.

طبع عرق بهار نارنج گرم است و مصرف آن در افراد با مزاج سرد، فواید بیشتری دارد. افراد گرم مزاج بهتر است این دسته از عرقیات را همراه با مصلح آنها مصرف کنند.

خواص بهار نارنج در طب سنتی:

 از دیگر خواص بهارنانج تقویت معده است. نوشیدن مقداری عرق بهارنارنج قبل از خواب، مشکلات کم خوابی را برطرف می کند.

بهارنانج حاوی وی تامین های  B و Cو  D است. بهارنانج بصورت عرق، دم کرده و روغن مورد استفاده قرار می گیرد.

از خشک شده گل بهارنارنج نیز استفاده های متعدی می شود. مصرف آن به صورت دم کرده یا همراه با چای علاوه بر عطر و طعم خوش، فواید زیادی برای بدن دارد. ازجمله:

از آنجایی که امروزه توجه به سلامت پوست از اهمیت ویژه ای برخوردار شده، در مورد فواید بهارنارنج برای پوست توضیحات بیشتری در اختیار شما قرار می دهیم؛

آب بهارنارنج یک پاک کننده و ضدعفونی کننده عالی برای پوست است و می توانید از آن به عنوان یک تونر طبیعی استفاده کنید چراکه بهارنارنج آب رسان خوبی برای پوست شما است. ماساژ آب بهارنارنج روی پوست، موجب درخشندگی و تنظیم رنگ پوست شما می شود، آلودگی های بسیار ریز را از منافذ پاک می کند و آثار لک و جوش را به مرور از بین می برد.

خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی-عوارض-و-مصرف

عرق بهار نارنج:

عرق بهارنارنج از گلهای تازه درخت نارنج گرفته می شود. بیشترین میزان بهارنارنج در شمال کشور و بعد در شهر شیراز تولید می شود. عرق بهارنارنج دارای خواص متعددی است که اگرچه نسبت به داروهای شیمیایی اثرگذاری کندتری دارد، اما عوارض آن کمتر است. از مهمترین خواص عرق بهارنارنج در طب سنتی می توان به این موارد اشاره کرد:

خواص عرق بهار نارنج:

عرق بهارنارنج طبیعت گرم دارد و برای تقویت جسم روح، از بین بردن نفخ، افزایش اشتها و آرامبخش موثر است.

بهتر است عرق بهارنانج را تا یک سال بعد از تهیه آن استفاده کرد و گفته می شود که بعد از یک سال خواص خود را از دست می دهد.

اسانس بهار نانج برای از بین بردن خشکی پوست و شکننده شدن مویرگ ها مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از آن در تهیه عطر ها و ادکلن ها و به عنوان ماده معطر در داروسازی استفاده می شود.

کرده دم: مقدار یک قاشق از گیاه خشک شده بهر نانج را در 200 میلی لیتر آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد و سپس میل کنید.

خواص روغن بهار نارنج در طب سنتی:

از روغن بهارنارنج برای رفع اضطراب، عوارض قبل از عادت ماهانه، افسردگی و فشارخون بالا استفاده می شود. رقیق شده بهارنارنج در روغن مخلوط برای اسهال، گرفتگی عضله، دل پیچه، تپش قلب، اضطراب، عوارض قبل از عادت ماهانه، افسردگی و فشارخون بالا نافع است. رقیق شده روغن بهارنارنج در کرم پایه برای زخم، چین و چروک، رگ های نازک پوستی، لطافت و نرمی پوست اشخاص بالغ و حساس مفید است. ریختن چند قطره روغن بهارنارنج در دستمال و استنشاق آن برای شوک ناگهانی، جنون آنی، تپش قلب، اضطراب، افسردگی و فشارخون بالا مفید است.

روغن بهارنارنج را تقریبا با هر روغنی می توان مخلوط کرد به ویژه روغن هایی همچون بابونه، شمعدانی، مریم گلی، اسطوخودوس، گل سرخ و ایلانگ ایلانگ برای مخلوط شدن با روغن بهارنارنج استفاده می شوند.

 از دیگر خواص روغن بهارنارنج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

عوارض بهار نارنج و منع مصرف آن:

بهارنانج باعث بالارفتن فشار خون می شود بنابراین برای کسانی که مشکل فشار خون دارند و بیماران قلبی باید با نظر پزشک استفاده شود. در دوران بارداری و شیردهی باید با احتیاط و با نظر پزشک استفاده شود. مصرف زیاد آن باعث اختلال در خواب و بی خوابی می شود.

خواص بهار نارنج و خواص عرق بهار نارنج و خواص دمنوش بهار نارنج و چای بهارنارنج و یا طبع بهار نارنج چیست می تواند از کلمات برجسته این مقاله باشند.

طبع و خواص چای سیاه در طب سنتی|طبع چای سیاه

طبع چای سیاه در طب سنتی+ 16 مورد از خواص چای سیاه+ مضرات و مصلح

گلستان قطب گیاهان دارویی کشور

گلستان به زودی قطب تولید گیاهان دارویی ایران می شود

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی|خواص روغن سویا

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی+ مضرات و مصلح

کسی که عمل زیبایی بینی خود را در خانه انجام داد!

رتبه نخست طب سنتی ایرانی در جنوب غرب اسیا

طب سنتی ایران در جنوب غرب اسیا، رتبه اول را کسب کرد

طبع و خواص ترشک در طب سنتی + 8 خاصیت شگفت انگیز ترشک که از آن بی خبرید|طبع ترشک

طبع و خواص ترشک در طب سنتی + 8 خاصیت شگفت انگیز ترشک که از آن بی خبرید

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی