طب شناس
طبع و خواص عناب در طب سنتی|خواص-درمانی-عناب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-عناب-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-عناب-درمان-سرفه-و-لاغری

طبع عناب سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات در طب سنتی

تاریخ انتشار: February 29, 2020

رای به این نوشته: 4.81/5 (495 رای)

عناب یکی از میوه های پر خاصیتی است که در طب سنتی و ایرانی مصارف متعددی دارد. میوه عناب را می توان بصورت تازه و یا خشک شده استفاده کرد. همچنین برگ درخت عناب دارای خاصیت های بسیاری است که در ادامه توضیح می دهیم. البته باید دانست که مصرف بی رویه عناب باعث کاهش قوای جنسی میشود و بهتر آن است که با مواد محرکی همچون عسل مصرف شود. در ادامه به بررسی خواص عناب در طب سنتی ایرانی اسلامی خواهیم پرداخت:

طبع عناب در طب سنتی

طبع عناب معتدل و مرطوب است اما ابن سینا معتقد است که عناب کمی نیز سرد است. بنابر این در افراد سرد مزاج ممکن است باعث نفخ شود.

مصلح عناب در طب سنتی

بهتر است عناب را همراه با شکر یا مویز مصرف شود.

طبع-و-خواص-عناب-درمان-سرفه-و-لاغری

خواص درمانی عناب در طب سنتی

درمان سرفه با عناب

با مصرف عناب می توانید به راحتی از شر سرفه های ناشی از سرماخوردگی خلاص شوید.
کافی است چند دانه عناب را در آب حوش ریخته و چند دقیقه بعد همراه با آب ان میل کنید.یا همراه با چای دم مرده و بنوشید.

تاثیرعناب در لاغری

عناب با وجود انرژی زا بودن دارای کالری کمی است. بنابراین باعث ایجاد سیری و کاهش تمایل به خوردن تنقلات میشود. و به این ترتیب در کنترل و کاهش وزن موثر است.

خواص-درمانی-عناب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

روش مصرف عناب

میوه عناب را میتوان به روشهای مختلف مصرف کرد.
ساده ترین روش آن خوردن میوه آن بصورت خام است.
خوردن بین 15 تا 20 دانه عناب در روز بلامانع است
همچنین میتوان دانه های عناب راربصورت خیس کرده، دم کرده، و
استفاده کنید.

موارد منع مصرف و عوارض عناب

در این متن درباره خواص عناب در طب سنتی و خاصیت عناب و دمنوش عناب و فواید عناب و خواص عناب تازه است.

بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

شیردان

علائم ابتلا به آلزایمر و راه های پیشگیری از آن_ آلزایمر در جوانی|آلزایمر جوانان_ ابتلا به آلزایمر در جوانی|درمان آلزایمر|پیشگیری از آلزایمر

می دونستی داری آلزایمر می گیری؟

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی

آیا چای عسل سمی است؟|اثر گرما بر خواص عسل

آیا عسل با حرارت دیدن مضر و سمی می شود؟

طبع-و-خواص-گوشت-بوقلمون-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع و خواص گوشت بوقلمون در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع گوشت بوقلمون سرد است یا گرم + مضرات و خواص گوشت بوقلمون

طبع و خواص بنفشه وحشی در طب سنتی|خواص بنفشه وحشی

طبع و خواص بنفشه وحشی از منظر طب سنتی+ مضرات و مصلحات آن