طب شناس
طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

تاریخ انتشار: March 3, 2020

رای به این نوشته: 4.32/5 (321 رای)

سیر از گیاهان دارویی معروف و پر خاصیتی است که از دیر باز مورد توجه اطبا طب سنتی بوده و حتی مورد توجه علم پزشکی نیز قرار گرفته و در دارو ها و روش های درمانی بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. طبع سیر و خواص سیر در طب سنتی را در ادامه بخوانید:

طبع سیر خام در طب سنتی ایرانی اسلامی

از دیدگاه طب سنتی طبع سیر، گرم و خشک است. گرمی در گیاهان دارویی دارای چهار درجه است که درجه چهارم آن به سمیت نزدیک می شود. سیر از نظر درجه گرمی دارای درجه سه است بنابراین گرمی بسیار بالایی دارد.

سیر تازه به دلیل داشتن رطوبت بالاتر، نسبت به سیر خشک خواص بیشتری دارد.

همچنینن سیر دارای خاصیت محلل است یعنی مواد زاید سفت شده در بدن را تحلیل می برد و غلبه ی سودا و بلغم را در بن می شکند.

طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

خواص سیر در طب سنتی ایرانی

سیر یک آنتی بیوتیک قوی است و خواص ضد قارچ و ضد ویروسی دارد.

برخی از خواص بی شمار سیرخام عبارت است از:

  1. ضد آلزایمر است
  2. سرشار از آنتی اکسیدانی است
  3. ضد سرطان است
  4. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود
  5. ضد التهاب
  6. کاهش و درمان دردهای مفصلی
  7. ضد سکته است
  8. باعث کاهش فشار خون می شود
  9. موثر در درمان دیابت است
  10. در درمان زخم ها و تبخال استفاده می شود
  11. ضد سرماخوردگی است

 چه کسانی باید سیر مصرف کنند؟

مصرف سیر در این افراد می تواند مفید فایده باشد:

درمان کبد چرب با استفاده از سیر

سیر با داشتن خاصیت پاکسازی ، فعالیت آنزیم های پاک کننده ی کبد را سرعت می بخشد. سیر با داشتن ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم، میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. افرادی که با مشکل کبد چرب مواجه هستند باید سیر و ترکیبات آن را در سبد غذایی خود جای دهند. مصرف دو تا سه حبه سیر تازه در روز سرعت درمان کبد چرب را به شدت بالا می برد.

مصلحات سیر:

با توجه به طبع سیر برای تعدیل خواص مزاجی آن، معمولا سیر را با مصلحات آن مصرف می کنند. از آنجایی که طبع سیر گرمی بالایی دارد، بهتر است با مصلحات مصرف شود. مصلحات سیر عبارتند از:

این متن شامل ترکیبات ویژه ای همچون خواص سیر در طب سنتی و خواص سیر ناشتا و فواید سیر و خاصیت سیر است.

طبع و خواص چغاله بادام در طب سنتی

طبع چغاله بادام سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص گل گاوزبان در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص گل گاو زبان در طب سنتی ایرانی|طبع گل گاوزبان

طبع گل گاوزبان در طب سنتی+ خواص+ موارد منع مصرف

قره قاط سلاحی برای مبارزه با دیابت و فشارخون بالا

مبارزه با دیابت و فشارخون تنها با میوه قره قاط

طبع و خواص خربزه در طب سنتی|طبع-و-خواص-خربزه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع خربزه

طبع و خواص خربزه در طب سنتی ایرانی اسلامی

دلایل و درمان یبوست|علل و درمان یبوست

چرا مبتلا به یبوست می شویم؟+ درمان

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی|طرز تهیه شربت توت فرنگی|خواص شربت توت فرنگی

طبع و خواص شربت توت فرنگی در طب سنتی+ 6 نکته تهیه شربت توت فرنگی در خانه

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!

راهکارهای از بین بردن خط اخم با طب سنتی

بازگشت به جوانی بدون خط اخم