طب شناس
طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

تاریخ انتشار: March 3, 2020

رای به این نوشته: 4.32/5 (321 رای)

سیر از گیاهان دارویی معروف و پر خاصیتی است که از دیر باز مورد توجه اطبا طب سنتی بوده و حتی مورد توجه علم پزشکی نیز قرار گرفته و در دارو ها و روش های درمانی بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. طبع سیر و خواص سیر در طب سنتی را در ادامه بخوانید:

طبع سیر خام در طب سنتی ایرانی اسلامی

از دیدگاه طب سنتی طبع سیر، گرم و خشک است. گرمی در گیاهان دارویی دارای چهار درجه است که درجه چهارم آن به سمیت نزدیک می شود. سیر از نظر درجه گرمی دارای درجه سه است بنابراین گرمی بسیار بالایی دارد.

سیر تازه به دلیل داشتن رطوبت بالاتر، نسبت به سیر خشک خواص بیشتری دارد.

همچنینن سیر دارای خاصیت محلل است یعنی مواد زاید سفت شده در بدن را تحلیل می برد و غلبه ی سودا و بلغم را در بن می شکند.

طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

خواص سیر در طب سنتی ایرانی

سیر یک آنتی بیوتیک قوی است و خواص ضد قارچ و ضد ویروسی دارد.

برخی از خواص بی شمار سیرخام عبارت است از:

  1. ضد آلزایمر است
  2. سرشار از آنتی اکسیدانی است
  3. ضد سرطان است
  4. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود
  5. ضد التهاب
  6. کاهش و درمان دردهای مفصلی
  7. ضد سکته است
  8. باعث کاهش فشار خون می شود
  9. موثر در درمان دیابت است
  10. در درمان زخم ها و تبخال استفاده می شود
  11. ضد سرماخوردگی است

 چه کسانی باید سیر مصرف کنند؟

مصرف سیر در این افراد می تواند مفید فایده باشد:

درمان کبد چرب با استفاده از سیر

سیر با داشتن خاصیت پاکسازی ، فعالیت آنزیم های پاک کننده ی کبد را سرعت می بخشد. سیر با داشتن ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم، میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. افرادی که با مشکل کبد چرب مواجه هستند باید سیر و ترکیبات آن را در سبد غذایی خود جای دهند. مصرف دو تا سه حبه سیر تازه در روز سرعت درمان کبد چرب را به شدت بالا می برد.

مصلحات سیر:

با توجه به طبع سیر برای تعدیل خواص مزاجی آن، معمولا سیر را با مصلحات آن مصرف می کنند. از آنجایی که طبع سیر گرمی بالایی دارد، بهتر است با مصلحات مصرف شود. مصلحات سیر عبارتند از:

این متن شامل ترکیبات ویژه ای همچون خواص سیر در طب سنتی و خواص سیر ناشتا و فواید سیر و خاصیت سیر است.

طبع و خواص سیر قلیه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص سیر قلیه|

طبع و خواص سیر قلیه در طب سنتی+ طرز تهیه و 2 مورد مهم از مضرات و عوارض آن

طبع مربا هویج و خواص و مضرات آن در طب سنتی||طبع مربا هویج

طبع مربا هویج سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا هویج + نکات نگهداری

دانه کنجد درمان 70 درصد بیماری ها

دانه ای که 70 درصد بیماری ها را بهبود می دهد!

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی|خواص سنبل الطیب

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی+ روش تهیه یک دمنوش مفید با سنبل الطیب

شنگ پلو بهاری

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟

خواص و طبع کندر در طب سنتی|طبع کندر در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد کندر باید بدانید+ طبع و خواص

طبع و خواص زغال اخته آبی (بلوبری) در طب سنتی|خواص زغال اخته آبی - بلوبری|دمنوش زغال اخته آبی - بلوبری

همه خواص زغال اخته آبی با بلوبری در طب سنتی + عوارض جانبی و مصلحات