طب شناس
طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

تاریخ انتشار: March 3, 2020

رای به این نوشته: 4.32/5 (321 رای)

سیر از گیاهان دارویی معروف و پر خاصیتی است که از دیر باز مورد توجه اطبا طب سنتی بوده و حتی مورد توجه علم پزشکی نیز قرار گرفته و در دارو ها و روش های درمانی بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. طبع سیر و خواص سیر در طب سنتی را در ادامه بخوانید:

طبع سیر خام در طب سنتی ایرانی اسلامی

از دیدگاه طب سنتی طبع سیر، گرم و خشک است. گرمی در گیاهان دارویی دارای چهار درجه است که درجه چهارم آن به سمیت نزدیک می شود. سیر از نظر درجه گرمی دارای درجه سه است بنابراین گرمی بسیار بالایی دارد.

سیر تازه به دلیل داشتن رطوبت بالاتر، نسبت به سیر خشک خواص بیشتری دارد.

همچنینن سیر دارای خاصیت محلل است یعنی مواد زاید سفت شده در بدن را تحلیل می برد و غلبه ی سودا و بلغم را در بن می شکند.

طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

خواص سیر در طب سنتی ایرانی

سیر یک آنتی بیوتیک قوی است و خواص ضد قارچ و ضد ویروسی دارد.

برخی از خواص بی شمار سیرخام عبارت است از:

  1. ضد آلزایمر است
  2. سرشار از آنتی اکسیدانی است
  3. ضد سرطان است
  4. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود
  5. ضد التهاب
  6. کاهش و درمان دردهای مفصلی
  7. ضد سکته است
  8. باعث کاهش فشار خون می شود
  9. موثر در درمان دیابت است
  10. در درمان زخم ها و تبخال استفاده می شود
  11. ضد سرماخوردگی است

 چه کسانی باید سیر مصرف کنند؟

مصرف سیر در این افراد می تواند مفید فایده باشد:

درمان کبد چرب با استفاده از سیر

سیر با داشتن خاصیت پاکسازی ، فعالیت آنزیم های پاک کننده ی کبد را سرعت می بخشد. سیر با داشتن ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم، میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. افرادی که با مشکل کبد چرب مواجه هستند باید سیر و ترکیبات آن را در سبد غذایی خود جای دهند. مصرف دو تا سه حبه سیر تازه در روز سرعت درمان کبد چرب را به شدت بالا می برد.

مصلحات سیر:

با توجه به طبع سیر برای تعدیل خواص مزاجی آن، معمولا سیر را با مصلحات آن مصرف می کنند. از آنجایی که طبع سیر گرمی بالایی دارد، بهتر است با مصلحات مصرف شود. مصلحات سیر عبارتند از:

این متن شامل ترکیبات ویژه ای همچون خواص سیر در طب سنتی و خواص سیر ناشتا و فواید سیر و خاصیت سیر است.

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی

آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 2 و 3 تیر برگزار می شود. توضیع کارت ورود به جلسه از فردا

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

درمان گشادی واژن با تدابیر طب سنتی و اسلامی|10 راه برای درمان گشادی واژن در طب سنتی+ درمان با داروی گیاهی|درمان گشادی واژن|تنگ کردن اژن با ورزش کگل

10 راه برای درمان گشادی واژن در طب سنتی+ درمان با داروی گیاهی

طبع و ویژگی های شیرینی خامه ای در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع شیرینی خامه ای در طب سنتیطبع شیرینی خامه ای در طب سنتی

طبع شیرینی خامه ای گرم است یا سرد+ عوارض و خواص

مزاج سرد و خشک چگونه است؟

افرادی که مزاج سرد و خشک دارند بخوانند!

درمان و کاهش باد شکم با طب سنتی|درمان باد شکم در طب سنتی + 8 راهکار برای درمان نفخ معده و باد شکم در طب سنتی|درمان باد شکم

درمان باد شکم در طب سنتی + 8 راهکار برای درمان نفخ معده و باد شکم در طب سنتی

طبع و خواص قاشقک در طب سنتی|خواص قاشقک

طبع و خواص قاشقک در طب سنتی + 5 مورد منع مصرف آن