طب شناس
طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

تاریخ انتشار: March 3, 2020

رای به این نوشته: 4.32/5 (321 رای)

سیر از گیاهان دارویی معروف و پر خاصیتی است که از دیر باز مورد توجه اطبا طب سنتی بوده و حتی مورد توجه علم پزشکی نیز قرار گرفته و در دارو ها و روش های درمانی بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. طبع سیر و خواص سیر در طب سنتی را در ادامه بخوانید:

طبع سیر خام در طب سنتی ایرانی اسلامی

از دیدگاه طب سنتی طبع سیر، گرم و خشک است. گرمی در گیاهان دارویی دارای چهار درجه است که درجه چهارم آن به سمیت نزدیک می شود. سیر از نظر درجه گرمی دارای درجه سه است بنابراین گرمی بسیار بالایی دارد.

سیر تازه به دلیل داشتن رطوبت بالاتر، نسبت به سیر خشک خواص بیشتری دارد.

همچنینن سیر دارای خاصیت محلل است یعنی مواد زاید سفت شده در بدن را تحلیل می برد و غلبه ی سودا و بلغم را در بن می شکند.

طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

خواص سیر در طب سنتی ایرانی

سیر یک آنتی بیوتیک قوی است و خواص ضد قارچ و ضد ویروسی دارد.

برخی از خواص بی شمار سیرخام عبارت است از:

  1. ضد آلزایمر است
  2. سرشار از آنتی اکسیدانی است
  3. ضد سرطان است
  4. باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود
  5. ضد التهاب
  6. کاهش و درمان دردهای مفصلی
  7. ضد سکته است
  8. باعث کاهش فشار خون می شود
  9. موثر در درمان دیابت است
  10. در درمان زخم ها و تبخال استفاده می شود
  11. ضد سرماخوردگی است

 چه کسانی باید سیر مصرف کنند؟

مصرف سیر در این افراد می تواند مفید فایده باشد:

درمان کبد چرب با استفاده از سیر

سیر با داشتن خاصیت پاکسازی ، فعالیت آنزیم های پاک کننده ی کبد را سرعت می بخشد. سیر با داشتن ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم، میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. افرادی که با مشکل کبد چرب مواجه هستند باید سیر و ترکیبات آن را در سبد غذایی خود جای دهند. مصرف دو تا سه حبه سیر تازه در روز سرعت درمان کبد چرب را به شدت بالا می برد.

مصلحات سیر:

با توجه به طبع سیر برای تعدیل خواص مزاجی آن، معمولا سیر را با مصلحات آن مصرف می کنند. از آنجایی که طبع سیر گرمی بالایی دارد، بهتر است با مصلحات مصرف شود. مصلحات سیر عبارتند از:

این متن شامل ترکیبات ویژه ای همچون خواص سیر در طب سنتی و خواص سیر ناشتا و فواید سیر و خاصیت سیر است.

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

راه تشخیص اصل مرغوب از نامرغوب|خواص عسل

عسل خوب / عسل بد!

درمان سرخک در خانه با طب سنتی ایرانی اسلامی|درمان خانگی سرخک با طب سنتی در خانه

همه چیز درباره سرخک+ بیش از 10 تدبیر خانگی برای بهبودی سریع بیماری سرخک

طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

همه چیز در مورد روغن خراطین و خواص آن|خواص و مضرات روغن خراطینخواص و مضرات روغن خراطینخواص و مضرات روغن خراطین

همه چیزهایی که باید درمورد روغن خراطین بدانید

خواص آب طالبی + طبع، مضرات و مصلح|خواص آب طالبی|خواص طالبی

طبع و بیش از 30 خاصیت آب طالبی در طب سنتی+ عوارض و مضرات و مصلح

درمان سینوزیت با پیاز و روش های خانگی دیگر|درمان سینوزیت|بخور و درمان سینوزیت

3 روش درمان خانگی سینوزیت با پیاز + 5 روش درمان سینوزیت با طب سنتی

کنترل تب کودکان

تب کودکان را کنترل کنید