طب شناس
روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

تاریخ انتشار: October 4, 2021

رای به این نوشته: 4.28/5 (586 رای)

یکی از داروهای معروف طب سنتی و اسلامی که برای درمان و پیشگیری بیماری ها مرتبا توصیه می شود،داروی امام کاظم است.
داروی امام کاظم به ویژه در بالا بردن قوای بدن و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری و درمان بیماریهای فصل سرما بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
داروی امام کاظم دو نوع زمستانه و تابستانه دارد.

داروی زمستانه امام کاظم :

این دارو از ترکیب سه ماده هلیله سیاه و مصطکی و شکر تشکیل شده به این صورت که هرسه را بصورت آسیاب شده (نیمه زبر) و به نسبت مساوی باهم مخلوط شوند.

تجربه نشان داده که اگرمواد اولیه این ترکیب به صورت کامل آسیاب شوند، تاثیر کمتری خواهند داشت. بنابر این توصیه می شود که مواد اولیه ترکیب را تا حدی آسیاب شوند که کمی زبر بمانند.

روش مصرف داروی زمستانه امام کاظم :

مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.

[elementor-template id="6863"]

داروی تابستانه امام کاظم:

این دارو از سه ماده هلیله سیاه و رازیانه و شکر تشکیل شده و به همان روشی که داروی زمستانه تهیه شد، تهیه میشود.

گفته میشود مصرف این دارو بصورت سه مرتبه در هر ماه (هر ده روز یک بار) مقاومت بدن را بالا برده و در برابر بیماری ها مصون نگه میدارد. مصرف ان در کودکان حای میتواند آنها را از واکسیناسیون بی نیاز کند.

روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم :

با وجود آنکه طرز تهیه داروی تابستانه و زمستانه امام کاظم با هم متفاوت است. اما روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم (ع) کاملا مطابق با روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم است.

یعنی مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.


از مواردی که به وسیله این دارو، درمان شده اند به موارد زیر اشاره شده است:

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز مولین در طب سنتی+ طرز تهیه دمنوش مولین|خواص مولین

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز مولین در طب سنتی+ طرز تهیه دمنوش مولین

طبع و خواص چای آلبالو|خواص چای آلبالو|روشهای تهیه چای آلبالو

خواص چای آلبالو و طبع آن در طب سنتی+ 4 روش تهیه چای آلبالو

خواص گل میمونی در طب سنتی|خواص گل میمونی

گل میمونی و 20 خاصیت مهم آن از دیدگاه طب سنتی

طبع و 8 خاصیت شربت جلاب در طب سنتی+ طرز تهیه شربت جلاب مجلسی|خواص شربت جلاب

طبع و 8 خاصیت شربت جلاب در طب سنتی+ طرز تهیه شربت جلاب مجلسی

طبع و خواص کباب تابه ای در طب سنتی|خواص کباب تابه ای

طبع و خواص کباب تابه ای+ روش تهیه + مضرات و مصلح

برنامه-رادیویی-شفاخانه رادیو فرهنگ

در شفاخانه از طب سنتی بشنوید

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع-و-خواص-مرزه-در-طب-ایرانی-اسلامی|لاغری و درمان درد دندان با مرزه در طب سنتی

طبع و خواص مرزه در طب سنتی ایرانی اسلامی