طب شناس
روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

تاریخ انتشار: October 4, 2021

رای به این نوشته: 4.28/5 (586 رای)

یکی از داروهای معروف طب سنتی و اسلامی که برای درمان و پیشگیری بیماری ها مرتبا توصیه می شود،داروی امام کاظم است.
داروی امام کاظم به ویژه در بالا بردن قوای بدن و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری و درمان بیماریهای فصل سرما بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
داروی امام کاظم دو نوع زمستانه و تابستانه دارد.

داروی زمستانه امام کاظم :

این دارو از ترکیب سه ماده هلیله سیاه و مصطکی و شکر تشکیل شده به این صورت که هرسه را بصورت آسیاب شده (نیمه زبر) و به نسبت مساوی باهم مخلوط شوند.

تجربه نشان داده که اگرمواد اولیه این ترکیب به صورت کامل آسیاب شوند، تاثیر کمتری خواهند داشت. بنابر این توصیه می شود که مواد اولیه ترکیب را تا حدی آسیاب شوند که کمی زبر بمانند.

روش مصرف داروی زمستانه امام کاظم :

مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.

[elementor-template id="6863"]

داروی تابستانه امام کاظم:

این دارو از سه ماده هلیله سیاه و رازیانه و شکر تشکیل شده و به همان روشی که داروی زمستانه تهیه شد، تهیه میشود.

گفته میشود مصرف این دارو بصورت سه مرتبه در هر ماه (هر ده روز یک بار) مقاومت بدن را بالا برده و در برابر بیماری ها مصون نگه میدارد. مصرف ان در کودکان حای میتواند آنها را از واکسیناسیون بی نیاز کند.

روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم :

با وجود آنکه طرز تهیه داروی تابستانه و زمستانه امام کاظم با هم متفاوت است. اما روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم (ع) کاملا مطابق با روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم است.

یعنی مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.


از مواردی که به وسیله این دارو، درمان شده اند به موارد زیر اشاره شده است:

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی|خواص کوفته نخودچی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی

10 دمنوش معروف آرامبخش طب سنتی|معرفی دمنوش های آرامبخش||دمنوشهای آرامبخش طب سنتی

معرفی 10 دمنوش آرامبخش برای غلبه بر تنش ها، خستگی و اضطراب روزانه

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه|خواص آلبالو پلو

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو|خواص باقالی پلو

خواص و طبع باقالی پلو در طب سنتی+ طرز تهیه باقالی پلو با گوشت+ 10 خاصیت بینظیر باقالی پلو

طبع و 16 خاصیت صمغ عربی در طب سنتی

طبع و 16 خاصیت صمغ عربی در طب سنتی

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

طبع و خواص آبگوشت ساده در طب سنتی|خواص آبگوشت ساده

طبع آبگوشت ساده در طب سنتی+ خواص، مضرات مصلحات