طب شناس
روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

تاریخ انتشار: October 4, 2021

رای به این نوشته: 4.28/5 (586 رای)

یکی از داروهای معروف طب سنتی و اسلامی که برای درمان و پیشگیری بیماری ها مرتبا توصیه می شود،داروی امام کاظم است.
داروی امام کاظم به ویژه در بالا بردن قوای بدن و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری و درمان بیماریهای فصل سرما بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
داروی امام کاظم دو نوع زمستانه و تابستانه دارد.

داروی زمستانه امام کاظم :

این دارو از ترکیب سه ماده هلیله سیاه و مصطکی و شکر تشکیل شده به این صورت که هرسه را بصورت آسیاب شده (نیمه زبر) و به نسبت مساوی باهم مخلوط شوند.

تجربه نشان داده که اگرمواد اولیه این ترکیب به صورت کامل آسیاب شوند، تاثیر کمتری خواهند داشت. بنابر این توصیه می شود که مواد اولیه ترکیب را تا حدی آسیاب شوند که کمی زبر بمانند.

روش مصرف داروی زمستانه امام کاظم :

مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.

[elementor-template id="6863"]

داروی تابستانه امام کاظم:

این دارو از سه ماده هلیله سیاه و رازیانه و شکر تشکیل شده و به همان روشی که داروی زمستانه تهیه شد، تهیه میشود.

گفته میشود مصرف این دارو بصورت سه مرتبه در هر ماه (هر ده روز یک بار) مقاومت بدن را بالا برده و در برابر بیماری ها مصون نگه میدارد. مصرف ان در کودکان حای میتواند آنها را از واکسیناسیون بی نیاز کند.

روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم :

با وجود آنکه طرز تهیه داروی تابستانه و زمستانه امام کاظم با هم متفاوت است. اما روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم (ع) کاملا مطابق با روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم است.

یعنی مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.


از مواردی که به وسیله این دارو، درمان شده اند به موارد زیر اشاره شده است:

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کتلت گوشت|مضرات و عوارض کتلت گوشت

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

خواص و فواید آبگوشت بامیه در طب سنتی|خواص آبگوشت بامیه

طبع و خواص آبگوشت بامیه در طب سنتی+ مصلحات

طبع و خواص شربت گلاب در طب سنتی|طبع و 7 خاصیت شربت گلاب در طب سنتی + طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی|خواص شربت گلاب

طبع و 7 خاصیت شربت گلاب در طب سنتی + طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی

آبگوشت غوره

طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

آبگوشت قورمه سبزی چیست و چه خواصی دارد؟|خواص آبگوشت قورمه سبزی

خواص آبگوشت قورمه سبزی، غذای سنتی همدان + 4 مورد منع مصرف آن