طب شناس
روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

تاریخ انتشار: October 4, 2021

رای به این نوشته: 4.28/5 (586 رای)

یکی از داروهای معروف طب سنتی و اسلامی که برای درمان و پیشگیری بیماری ها مرتبا توصیه می شود،داروی امام کاظم است.
داروی امام کاظم به ویژه در بالا بردن قوای بدن و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری و درمان بیماریهای فصل سرما بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
داروی امام کاظم دو نوع زمستانه و تابستانه دارد.

داروی زمستانه امام کاظم :

این دارو از ترکیب سه ماده هلیله سیاه و مصطکی و شکر تشکیل شده به این صورت که هرسه را بصورت آسیاب شده (نیمه زبر) و به نسبت مساوی باهم مخلوط شوند.

تجربه نشان داده که اگرمواد اولیه این ترکیب به صورت کامل آسیاب شوند، تاثیر کمتری خواهند داشت. بنابر این توصیه می شود که مواد اولیه ترکیب را تا حدی آسیاب شوند که کمی زبر بمانند.

روش مصرف داروی زمستانه امام کاظم :

مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.

[elementor-template id="6863"]

داروی تابستانه امام کاظم:

این دارو از سه ماده هلیله سیاه و رازیانه و شکر تشکیل شده و به همان روشی که داروی زمستانه تهیه شد، تهیه میشود.

گفته میشود مصرف این دارو بصورت سه مرتبه در هر ماه (هر ده روز یک بار) مقاومت بدن را بالا برده و در برابر بیماری ها مصون نگه میدارد. مصرف ان در کودکان حای میتواند آنها را از واکسیناسیون بی نیاز کند.

روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم :

با وجود آنکه طرز تهیه داروی تابستانه و زمستانه امام کاظم با هم متفاوت است. اما روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم (ع) کاملا مطابق با روش مصرف داروی تابستانه امام کاظم است.

یعنی مقدار مصرف در بزرگسالان به میزان یک قاشق چایخوری و در کودکان نصف قاشق چایخوری است.
اگر به متظور پیشگیری استفاده شود، هر ده روز یک بار و اگر به قصد درمان مصرف شود، سه روز متوالی، مقدار مشخص از دارورا ته حلق ریخته و تا یک ساعت بعد از آن چیزی خورده و نوشیده نشود.


از مواردی که به وسیله این دارو، درمان شده اند به موارد زیر اشاره شده است:

طبع و خواص کباب سرداشی + 17 خاصیت کباب سرداشی در طب سنتی + طرز تهیه|خواص کباب سرداشی

طبع و خواص کباب سرداشی + 17 خاصیت کباب سرداشی در طب سنتی + طرز تهیه

مرکز-طب-سنتی-کرونا-دانشگاه-شهید-بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی پذیرای مرکز خدمات طب سنتی ویژه بیماران کرونایی

طبع و خواص سنجد در طب سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-پودر سنجد|خواص-سنجد-و-تناسب-اندام|طبع سنجد|طبع و خواص سنجد در طب سنتی

طبع سنجد سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی|خواص سنبل الطیب

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی+ روش تهیه یک دمنوش مفید با سنبل الطیب

هندوانه برای دیابت مفید است یا مضر؟

بالاخره دیابتی ها هندوانه بخورند یا نخورند؟

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

خواص و طبع قارچ از دید طب سنتی|خواص و طبع قارچ از دید طب سنتی

طبع و خواص قارچ در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع تمرهندی در طب سنتی|خواص تمر هندی در طب سنتی

طبع و خواص تمر هندی در طب سنتی ایرانی و اسلامی