طب شناس
طب-سنتی-روشی-برای-پیگیری-از-کرونا

آیا طب سنتی روشی برای پیگیری از کرونا دارد ؟

تاریخ انتشار: March 8, 2020

رای به این نوشته: 4.13/5 (754 رای)

دکتر علیرضا عباسیان با بیان اینکه هم اکنون انجام مطالعات تخصصی برای بهره مندی از گیاهان دارویی در زمینه طب سنتی برای پیشگیری و درمان اینگونه ویروس های آغاز شده، افزود: مصرف روزانه سیاه دانه، سرخارگل، سیب، گلابی و بادام خام با توجه به خواص آنها نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری از ابتلا به این بیماری دارد.

وی اظهار داشت: در این ارتباط عدم حضور در مهمانی های عمومی، رژیم غذایی مناسب و رعایت حد اعتدال در تردد به مکان های شلوغ نیز از دیگر راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا است.

عباسیان با تاکید بر اینکه شاه کلید طب سنتی حفظ اعتدال است، اظهار داشت: مصرف سوپ های رقیق و نوشیدن مایعات داغ نیز از دیگر راههای افزایش سیستم ایمنی بدن و از دیگر گزینه های مناسب برای پیشگیری کرونا به شمار می رود.

وی در پاسخ به این سوال نیز که مصرف زنجبیل تا چه میزان می تواند در پیشگیری به ویروس کرونا موثر باشد، گفت: با توجه به برخی تبلیغات در شبکه های مجازی مبنی بر اثر گذاری زنجبیل در پیشگیری و درمان کرونا، این مهم تاکنون از لحاظ علمی ثابت نشده شاید مصرف آن برای اشخاصی که تبع گرم دارند زیان آور نیز باشد.

متخصص طب سنتی ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا لباس افراد نیز با توجه به تردد در مناطق عمومی می تواند انتقال دهنده ویروس باشد یا نه، گفت: با توجه به اینکه ویروس کرونا بر روی سطح اشیا همانند فلز، شیشه و پلاستیک تا حدود ۹ روز باقی می ماند، افرادی که مجبور به تردد به بیرون از منزل به خصوص رفت و آمد در مناطق شلوغ هستند بهتر آن است پس از ورود به محل سکونت خویش لباس های بیرونی خود را جدای از لباس های منزل و نزدیک به درب ورودی قرار دهند.

ویروس کرونا که تحت عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون ۸۰ هزار و ۹۹۷ نفر را مبتلا و جان ۲ هزار و ۷۶۴ نفر را گرفته است.

ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز اعلام کرد که آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به ۱۳۹ نفر و موارد فوت ناشی از آن به ۱۹ نفر رسیده است.

منبع: خبر آنلاین

طبع و خواص چای پونه در طب سنتی|خواص چای پونه|دمنوش پونه

خواص چای پونه از دیدگاه طب سنتی+ روش تهیه چای پونه و 9 نکته احتیاطی

درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

طبع-و-خواص-گوشت-بلدرچین-در-طب-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

طبع و خواص و فواید و مضرات گوجه فرنگی|خواص گوجه فرنگی|گوجه فرنگی و دیابت

طبع گوجه فرنگی سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

درمان عفونت لثه در طب سنتی|عفونت لثه

5 راهکار درمان التهاب وعفونت لثه در طب اسلامی و سنتی + درمان عفونت ریشه دندان

مرکز-طب-سنتی-کرونا-دانشگاه-شهید-بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی پذیرای مرکز خدمات طب سنتی ویژه بیماران کرونایی

درمان سنگ صفرا با طب سنتی

درمان سنگ صفرا با گلابی!