طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

برنامه-رادیویی-شفاخانه رادیو فرهنگ

در شفاخانه از طب سنتی بشنوید

درمان اوریون

طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی|طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بیش از 10 خاصیت شگفت انگیز ترب سیاه+ طبع و خواص آن در طب سنتی

طبع و خواص پنیرک در طب سنتی|طبع پنیرک + خواص پنیرک

طبع پنیرک در طب سنتی + 25 خواص پنیرک+ مضرات و مصلحات

کبد چرب و همه خطراتی که در پی دارد

کبد چرب، خاموش، بی صدا، پر خطر!

طبع و خواص قات در طب سنتی|خواص قات

طبع قات در طب سنتی+ شرح 11 مورد از خواص قات که باید بدانید

درمان زود انزالی به کمک نسخه های طب سنتی

درمان زود انزالی به کمک نسخه های طب سنتی+ راهکار+ رژیم

خواص طالبی

حفظ سلامتی و نشاط بدن با بهره گیری از خواص طالبی!