طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع-و-خواص-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص زعفران در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

مزایای-مصرف-نعنا-در-ماه-رمضان

نعنا معجزه ای در ماه مبارک رمضان

چای چلتوک (شلتوک) برنج

درمان زونا در طب سنتی درمان خانگی و فوری|درمان زونادرمان زونا

درمان فوری زونا در خانه با طب سنتی+ تدابیر کاهش درد

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید|طبع چای سفید

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید

طبع و خواص عرق برگ چنارطبع و خواص عرق برگ چنار|طبع عرق برگ چنار

عرق برگ چنار و طبع و خواص آن در طب سنتی+ عوارض و مصلح

طبع و خواص روغن شوید در طب سنتی|خواص روغن شوید

طبع و خواص روغن شوید در طب سنتی+ 3 مورد از عوارض روغن شوید