طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی|طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی و تاثیر آن بر انواع مزاج

طبع و خواص زغال اخته آبی (بلوبری) در طب سنتی|خواص زغال اخته آبی - بلوبری|دمنوش زغال اخته آبی - بلوبری

همه خواص زغال اخته آبی با بلوبری در طب سنتی + عوارض جانبی و مصلحات

خواص و طبع پسته در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات|خواص و طبع پسته در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

خواص و طبع پسته در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

خواص ابگوشت لپه در طب سنتی|خواص آبگوشت لپه

طبع و خواص آبگوشت لپه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

افتتاح درمانگاه طب مکمل درمان ناباروری در قم

اولین درمانگاه طب مکمل در حوزه درمان ناباروری در قم افتتاح شد

خواص و طبع موسیر در طب سنتی|طبع موسیر در طب سنتی

طبع موسیر سرد است یا گرم؟(خواص و مضرات)+ مُصلِح در طب سنتی

خصوصیات افرادی که مزاج سرد و تر دارند چگونه است؟

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص