طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص برگ سیر در طب سنتی|طبع برگ سیر

طبع برگ سیر سرد است یا گرم؟ خواص برگ سیر + عوارض و مصلح

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده|خواص کته

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده

خورش فسنجان و کشک

طبع شکر در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع شکر سرده یا گرم ؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

آبگوشت غوره

خواص لیمو ترش در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع لیمو ترش + خواص معجزه آسا

طبع مصطکی در طب سنتی

همه چیزهایی که در مورد مصطکی باید بدانید+ طبع و خواص

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی