طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص سرگنجشکی تهرانی در طب سنتی|طرز تهیه سرگنجشکی تهرانی|خواص سرگنجشکی تهرانی

طبع و خواص سرگنجشکی تهرانی در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع و خواص نان باگت در طب سنتی|طبع نان باگت

طبع نان باگت در طب سنتی + خواص و مضرات + مصلحات

پاکسازی بدن در بهار

پاکسازی بدن در بهار با طب سنتی

خصوصیات افرادی که مزاج سرد و تر دارند چگونه است؟

خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی|خواص و طبع گردو در طب سنتی ایرانی

طبع گردو گرم است یا سرد؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

لپه پلو با زیره

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

شنگ پلو بهاری