طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی|خواص شبدر قرمز|خواص شبدر قرمز

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 2 مصلح آن

گیاهان دارویی جدید و ناشناخته

گیاهان دارویی جدیدی که پیش از این نمی شناختید!

توصیه های کبد چرب در طب سنتی

توصیه ها+ روش های پیشگیری+ درمان کبد چرب در طب سنتی

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

مواد غذایی حاوی کلسیم طبیعی

تامین کلسیم مورد نیاز بدن با تغذیه

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

طبع و خواص روغن نارگیل+ مضرات و عوارض|خواص روغن نارگیل در طب سنتی|خواص روغن نارگیل

طبع و خواص روغن نارگیل در طب سنتی + شرح 5 خاصیت ویژه روغن نارگیل

طبع و خواص عرق طارونه در طب سنتی|طبع عرق طارونه

درمورد عرق طارونه چه می دانید؟ +طبع، خواص، مضرات و مصلح