طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

هزاری

برای پسردار شدن چه کنم_

می خواهم فرزند پسر داشته باشم.

تدابیر طب سنتی برای درمان اب آوردن زانو|علل آب آوردن زانو|درمان آب آوردن زانو با کمپرس سرد

درمان آب آوردن زانو با طب سنتی + 8 تدبیر ویژه طب سنتی برای درمان آب آوردن زانو

درمان فوری حساسیت پوستی در طب سنتی + 8 راهکار برای درمان خانگی حساسیت پوستی|درمان حساسیت پوستی

درمان فوری حساسیت پوستی در طب سنتی + 8 درمان خانگی خارش و قرمزی پوست کودکان و بزرگسالان

گرم کردن خانه بدون افزایش مصرف گاز|

5 توصیه ساده برای گرم کردن خانه و کاهش مصرف گاز

مفیدترین میوه های پاییز|خواص میوه های پاییزی|میوه هاییی که باید در پاییز بخورید

میوه های مفید پاییزی

آشی که برای دیابتی ها مفید است

بهترین آش برای دیابتی ها

خطای پزشکی ناآگاهان مدعی در طب سنتی

ناآگاهانی که تیشه به ریشه طب سنتی می‌زنند