طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابا??ک|خواص شابانک

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابانک

درمان فوری غلبه سودا|درمان غلبه سودا در طب سنتی

درمان قطعی سودا با طب سنتی ایرانی و اسلامی + 1 معجون شگفت انگیز

|چهار عرق گرم

همه چیز درباره طبع و خواص چهار عرق گرم در طب سنتی

درمانه سرفه مستمر

با سرفه های پاییزی چه کنیم؟

طبع گرمک در طب سنتی ایرانی اسلامی کوزه عسل|طبع گرمک در طب سنتی ایرانی اسلامی کوزه عسل|طبع گرمک در طب سنتی ایرانی اسلامی کوزه عسل

طبع گرمک سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی

زایمان بدون درد

طب سوزنی و کاهش درد زایمان

خواص گیجاواش تره در طب سنتی|خواص گیجاواش تره|همه چیز درباره گیجاواش تره

خواص گیجاواش تره غذای لذیذ گیلانی + ترکیبات و موارد منع مصرف

طبع و خواص عرق اسطوخودوس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق اسطوخودوس در طب سنتی