طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

رودیولا

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان|طبع عرق زنیان

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان

خواص و فواید روغن بادام شیرین در طب سنتی|خواص روغن بادام شیرین|عوارض روغن بادام شیرین

8 خاصیت شگفت انگیز روغن بادام شیرین در طب سنتی+ معجزه ای برای پوست و مو

درمان فوری استرس با طب سنتی|درمان فوری و خانگی استرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی

5 راه حل فوری و موثر برای کاهش و درمان استرس و اضطراب بر مبنای طب سنتی

خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

طبع و خواص خورش سیب درختی در طب سنتی|خواص خورش سیب درختی

طبع و خواص خورش سیب درختی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص

خرفه پرپهن