طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص یخنی نخود در طب سنتی|خواص یخنی نخود

طبع و خواص یخنی نخود+ طرز تهیه+ مضرات و مصلحات

علل و درمان اسهال خونی با تدابیر طب سنتی|درمان اسهال خونی

درمان اسهال خونی با بیش از 20 راهکار طب سنتی + علل ابتلا به اسهال خونی

عسل بیدمشک نعنا

برنامه-رادیویی-شفاخانه رادیو فرهنگ

در شفاخانه از طب سنتی بشنوید

چای بادرنجبویه

درمان پریود نشدن در طب سنتی|درمان پریود نشدن

درمان پریود نشدن با طب سنتی+ علل و درمان عقب افتادن قاعدگی

کلیه از کار افتاده را با طب سنتی بازگردانید|درمان از کار افتادن کلیه با تدابیر طب سنتی

بازگشت کلیه از کار افتاده!

طبع و خواص چای گل پنیرک در طب سنتی|چای گل پنیرک|خواص چای گل پنیرک

طبع و خواص چای گل پنیرک+ روش تهیه 3 نوع چای پرخاصیت با گل پنیرک