طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص عرق مرزه در طب سنتی|طبع عرق مرزه

عرق مرزه و همه آنچه باید در مورد طبع و خواص آن بدانید+ مضرات و مصلح

شربت سرکه شیره

ملین های مجاز در دوران بارداری ملین های طبع گرم|ملین-های-مجاز-و-طبیعی-خوراکی-در-دوران-بارداری|رفع-یبوست-در-دوران-بارداری-طبیعی-در-طب-سنتی

ملین های مجاز و طبیعی در دوران بارداری - ملین بارداری

پیشگیری-از-عرق-سوز-شدن-در-پیاده-روی-اربعین-و-راهکار-های-فوری-درمان-عرق-سوز-شدن|درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین

درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین + درمان عرق سوز کشاله ران و زیر بغل+ معرفی کرم و پماد

طبع عرق سنبل الطیب در طب سنتی + 9 خاصیت طلایی عرق سنبل الطیب|طبع عرق سنبل الطیب

طبع عرق سنبل الطیب در طب سنتی + 9 خاصیت طلایی عرق سنبل الطیب

طبع شیرمال

همه چیزهایی که باید در مورد گل برف بدانید|خواص گل برف

همه آنچه باید در مورد خواص گل برف بدانید+ مضرات و عوارض

بهترین نمک خوراکی از دیدگاه طب سنتی

کدام نمک از دیدگاه طب سنتی برای مصرف خوراکی بهترین است؟