طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص و فواید و مضرات گوجه فرنگی|خواص گوجه فرنگی|گوجه فرنگی و دیابت

طبع گوجه فرنگی سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابا??ک|خواص شابانک

خواص و طبع شابانک در طب سنتی + 14 خاصیت فوق العاده شابانک

معجون درمان کمبود آهن اسموتی توت فرنگی|

خاتمه دادن به کمبود آهن با این معجون لذیذ!

طبع و خواص عناب در طب سنتی|خواص-درمانی-عناب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-عناب-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-عناب-درمان-سرفه-و-لاغری

طبع عناب سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات در طب سنتی

طبع و خواص چای سیاه در طب سنتی|طبع چای سیاه

طبع چای سیاه در طب سنتی+ 16 مورد از خواص چای سیاه+ مضرات و مصلح

طبع مصطکی در طب سنتی

همه چیزهایی که در مورد مصطکی باید بدانید+ طبع و خواص

بهترین زمان حجامت. بایدها و نبایدهای حجامت در طب سنتی

همه آنچه باید در مورد حجامت بدانید+ بایدها و نبایدها

آیا چای عسل سمی است؟|اثر گرما بر خواص عسل

آیا عسل با حرارت دیدن مضر و سمی می شود؟