طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

کاهش کلسترول با زنجبیل

کاهش کلسترول خون با زنجبیل+ 6 خاصیت دیگر آن

دمنوش های مناسب برای پوست

بوتاکس با دمنوش! دمنوش های مفید برای پوست

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی|طبع عرق بابونه

طبع و خواص عرق بابونه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ 2 مصلح معروف آن

طبع-و-خواص-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص زعفران در طب سنتی ایرانی اسلامی

هندوانه برای دیابت مفید است یا مضر؟

بالاخره دیابتی ها هندوانه بخورند یا نخورند؟

طبع و خواص چای آلبالو|خواص چای آلبالو|روشهای تهیه چای آلبالو

خواص چای آلبالو و طبع آن در طب سنتی+ 4 روش تهیه چای آلبالو