طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

<strong>روش های درمان و رفع جوش صورت</strong>

خواص و مضرات نخل آسای در طب سنتی|خواص نخل اسای

طبع و خواص نخل آسای در طب سنتی+ 11خاصیت شگفت انگیز+ مصلح

درمان ماکولا چشم با طب سنتی + 12 راه برای درمان خانگی ماکولا چشم|درمان ماکولا با طب سنتی

درمان ماکولا چشم با طب سنتی + 12 راه برای درمان خانگی شبکیه چشم

طبع و خواص نشاسته در طب سنتی

طبع نشاسته سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طی سنتی ایرانی و اسلامی

ترک اعتیاد

ترک اعتیاد با طب سنتی

خودکفایی در تولید سیاه دانه

واردات سیاه دانه ممنوع شد! خودکفایی در تولید سیاه دانه

درمان فوری شب ادراری با طب سنتی|درمان شب ادراری|درمان شب ادراری

درمان شب ادراری کودکان در طب سنتی با 7 روش+ درمان شب ادراری بزرگسالان

آبگوشت قورمه سبزی چیست و چه خواصی دارد؟|خواص آبگوشت قورمه سبزی

خواص آبگوشت قورمه سبزی، غذای سنتی همدان + 4 مورد منع مصرف آن