طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

قورمه سبزی محاله

کاهش فشار خون بالا با طب سنتی|کنترل و تنظیم فشار خون

فشار خون خود را پایین بیاورید!

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان|طبع عرق زنیان

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان

درمان ناباروری با طب ایرانی

برای درمان ناباروری روی طب ایرانی هم حساب کنید!

درمان درد زانو با طب سنتی

درمان زانودرد با طب سنتی

مزاج رنگ ها

تاثیر مزاج رنگ ها بر جسم و روح انسان

دمنوش های گرم برای رحم + 15 نشانه سردی رحم|دمنوش های گرم برای رحم + علائم سردی رحم|

دمنوش های گیاهی گرم کننده رحم+ 15 نشانه سردی رحم

نگهداری از شیره انگور برای مدت طولانی

چگونه شیره انگور را برای مدت طولانی سالم نگه داریم؟