طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

رابطه قارچ با درمان سرطان سینه و دیگر بیماریها|طبع قارچ، خواص قارچ

آیا مصرف قارچ در مبارزه با سرطان سینه موثر است؟ +دیگر خواص قارچ

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

عصاره آبی اکالیپتوس

چای سیاه مفید یا مضر؟

چای سیاه بخوریم یا نخوریم؟

علائم و درمان پیرچشمی

علائم پیرچشمی و راه های درمان

طبع و خواص قات در طب سنتی|خواص قات

طبع قات در طب سنتی+ شرح 11 مورد از خواص قات که باید بدانید