طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع-و-خواص-روغن-کرچک-در-طب-سنتی|طبع و کرچک و روغن کرچک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کرچک و روغن آن در طب سنتی+ مضرات و 3 مصلح مهم آن

درمان فوری سرگیجه و علل آن در طب سنتی

روش های مختلف درمان سرگیجه در طب سنتی+ روش درمان فوری سر گیجه

طبع و خواص عرق شنبلیله در طب سنتی|طبع عرق شنبلیله

همه چیز در مورد طبع و خواص عرق شنبلیله در طب سنتی

خواص گل انگشتانه در طب سنتی|طبع و خواص و مضرات گل انگشتانه|خواص انگشتانه

همه چیز درباره طبع گل انگشتانه در طب سنتی+ 4 خاصیت درمانی ویژه آن

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز کوفته سیرابی+ طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه|خواص کوفته سیرابی

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز کوفته سیرابی+ طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه

طبع و خواص زوغن زرده تخم مرغ در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص روغن زرده تخم مرغ

طبع و خواص روغن زرده تخم مرغ در طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاثیر سیر بر دیابت

دیابتی ها سیر بخورند یا نه؟

طبع-و-خواص-گوشت-غاز-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت غاز در طب سنتی ایرانی اسلامی