طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طب-سنتی-و-کرونا

مخالفت با طب سنتی به قیمت جان بیماران کرونایی

چای در ماه رمضان؛ مفید یا مضر؟!

چای در ماه رمضان؛ مفید یا مضر؟!

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان|خواص شربت ریحان

طبع و 11 خاصیت بینظیر شربت ریحان در طب سنتی+ طرز تهیه شربت ریحان

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

پاکسازی بدن در بهار

پاکسازی بدن در بهار با طب سنتی

برای پسردار شدن چه کنم_

می خواهم فرزند پسر داشته باشم.

فراسیون سفید یا گندنای کوهی

درمان تنگی نفس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان تنگی نفس

دلایل و درمان فوری تنگی نفس در طب سنتی+ 17 راهکار خانگی