طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

تدابیر درمان و کاهش تپش قلب در طب سنتی|درمان تپش قلب

برای درمان تپش قلب چه کنیم؟ 8 گیاه دارویی موثر+ توصیه ها و تدابیر

پلمپ مرکز غیر قانونی طب سنتی در ارومیه

پلمپ یک مرکز غیر مجاز طب سنتی در ارومیه

همه چیز در باره خورش قلیه ترش|خواص خورش قلیه ترش|خواص قلیه ترش

طبع و خواص خورش قلیه ترش در طب سنتی + خواص قلیه ترش برای چشم

درمان تنگی نفس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان تنگی نفس

دلایل و درمان فوری تنگی نفس در طب سنتی+ 17 راهکار خانگی

طبع و خواص شنبلیله در طب سنتی

طبع و خواص شنبلیله در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص و فواید گیاهانی که بهاری در طب سنتی

فواید و خواص گیاهانی که بهار در طبیعت ایران رشد میکنند از نظر طب سنتی

درمان فوری شب ادراری با طب سنتی|درمان شب ادراری|درمان شب ادراری

درمان شب ادراری کودکان در طب سنتی با 7 روش+ درمان شب ادراری بزرگسالان

|چهار عرق گرم

همه چیز درباره طبع و خواص چهار عرق گرم در طب سنتی