طب شناس
تولید-2-داروی-گیاهی-درمان-کرونا-در-کشور

تلاش 2 شرکت ایرانی برای تولید داروی گیاهی درمان کرونا

تاریخ انتشار: March 10, 2020

رای به این نوشته: 4.04/5 (450 رای)

عضو کمیته علمی کووید۱۹ می گویید: ۲ شرکت ایرانی تولید به صورت جداگانه به دنبال تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا هستند و ۲ شرکت ایرانی دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگردر حال فعالیت هستند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تحقیقات تولید 2 داروی گیاهی درمان کرونا :

دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام اینکه دو شرکت ایرانی تولید دو داروی گیاهی درمان کرونا را در پیش گرفته‌اند، اظهار کرد: دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر فعالیت می‌کنند که برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حلق و بینی را عاری از هر گونه ویروس کند؛ قرار شد این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو به سمت تولید انبوه بروند.

وی با بیان این که این داروها اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند، گفت: شروع تست‌های بالینی از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

قانعی خاطرنشان کرد: شرکت‌ها پس از طی مراحل موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و تأیید سازمان غذا و دارو می‌‌توانند به‌سمت تولید انبوه بروند.

منبع: تسنیم

طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص عرق برگ مورد در طب سنتی|طبع عرق مورد

طبع و خواص عرق برگ مورد در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

درمان تنگی نفس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان تنگی نفس

دلایل و درمان فوری تنگی نفس در طب سنتی+ 17 راهکار خانگی

تاثیر کباب بر حافظه

خوردن کباب با حافظه شما چه می کند؟

عوارض قاعدگی نامنظم

قاعدگی نامنظم چه عوارضی دارد؟

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول|طبع گوشت قرقاول

خواص و طبع گوشت قرقاول در طب سنتی + 9 خاصیت بینظیر گوشت قرقاول

طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی|کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع کاکائو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات