طب شناس
طبع-و-خواص-زیتون-در-طب-سنتی-برگ-و-روغن|طبع-زیتون-در-طب-سنتی-مصلحات-برگ-و-روغن

طبع و خواص زیتون ، روغن و برگ آن - جلوگیری از سکته قلبی

تاریخ انتشار: April 14, 2020

رای به این نوشته: 4.4/5 (673 رای)

زیتون از جمله نیوه هایی است که به راحتی در هر رژیم غذایی گنجلنده می شود خواص درمانی زیتون عددی بیشمار است. از زیتون، برگ زیتون و روغن آن استفاده های زیادی می شود که در ادامه به آن می پردازیم.

طبع زیتون در طب سنتی و مصلحات آن

میوه نارس زیتون سرد و خشک و زیتون رسیده دارای طبع گرم و غابض است. همچنین روغن زیتون گرم و خشک و برگ درخت زیتون گرم خشک است. بنابر این از مغز گردو،بادام، عسل و سرکه به عنوان مصلحات آن نامبرده شده.

زیتون انواع مختلفی دارد اما گفته می شود که زیتون سبز و رسیده بهترین نوع آن است.و بهتر است در آب و نمک شور شده باشد.

خواص زیتون در طب سنتی

مصرف زیتون باعث تقویت معده میشود.
به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های فراوان مقوی قلب است.
خواص ضد سرطانی دارد.
برگ ضیتون خواص ضد دیابتی دارد.
مصرف متعادل ان در خانم ها سندروم های دیش از قاعدگی را کاهش می دهد.

خواص برگ زیتون

طبع-زیتون-در-طب-سنتی-مصلحات-برگ-و-روغن

خواص روغن زیتون

خواص معجزه آسای زیتون برای رد گردن تیغ گیر کرده در گلو

حتما پیش آمده که تیغ های نازک ماهی در گلویتان گیر کرده باشد و شما را آزرده باشد. یک راه حل ساده و شگفت انگیز ب ای حل این مشکل، استفاده از زیتون است.
کافی است چند عدد زیتون را در یک یا دولیوان آب به مدت ده دقیقه جوشانده، سپس صاف کرده و اب ان را بنوشید.
اب زیتون باعث نرم و منعطف شدن تیغ ها و رد شدن آن ها از مجرای گلو می شود.

عوارض زیتون در طب سنتی

زیتون از جمله میوه هایی است که عوارض چندانی برای ان گزارش نشده. مگر در موارد سوء مصرف و زیاده روی؛ مثلا زیاده روی در مصرف ان در افراد گرم مزاج ممکن ایت باعث از بین رفتن اخلاط شود.

۴-داروی-گیاهی-مؤثر-در-درمان-کرونا-مجوز-تولید-کسب-کردند-لزوم-تشکیل-کمیته-ملی-احیای-طب-سنتی

۴ داروی گیاهی مؤثر در درمان کرونا مجوز تولید کسب کردند/ لزوم تشکیل کمیته ملی احیای طب سنتی

ویزیت رایگان طب ایرانی

ویزیت رایگان طب ایرانی

نمک دریا راهی برای درمان عفونت واژن زنان

درمان عفونت واژن در خانه با نمک دریایی+ روش استفاده +فواید

در-افطار-چه-بخوریم

در افطار و سحر چه بخوریم و چه نخوریم ؟ - رفع تشنگی با اسپری گلاب

طبع-و-خواص-عرق-آویشن-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص عرق آویشن در طب سنتی

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات