طب شناس
طبع-و-خواص-کاسنی-در-طب-سنتی

طبع و خواص کاسنی در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 24, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (402 رای)

کاسنی گیاهی دارویی با گلهای آبی رنگ است. و معمولا در بهار می روید. رشد این گیاه در هوای مرطوب بیشتر است.
کاسنی سرشار از ویتامین سی است و مصرف برگ های تازه ان برای بهبود عوارض ناشی از کمبود ویتامین سی در بدن، از حمله التهابات لثه موثر است.

همچنین کاسنی با در برداشتن ویتامین های مختلف از جمله A, E, KK و B6 خواص فراوانی در درمان و جلوگیری از بیماری ها دارد.
کاسنی سرشار از املاح و مواد معدنی است. یکی از تاثیرات مهم کاسنی در بدن، دفع سموم و زردی از کبد است. از کاسنی همچنین برای تقویت پوست و مو استفاده می شود. کاهش وزن و پیشگیری از سرطان از دیگر خواص درمانی و دارویی کاسنی است.

طبع کاسنی در طب سنتی :

بنا بر متون قدیمی طب سنتی ایرانی اسلامی طبع کاسنی و عرق کاسنی سرد و تر است .

خواص دارویی کاسنی در طب سنتی :

روشهای مصرف کاسنی :

از برگهای تازه کاسنی می توان در سالاد و سبزی استفاده کرد
کوبیده و له شده کاسنی بصورت پماد و ضماد استفاده می شود
خشک شده برگها و گل آن در تهیه دمنوش و جوشانده مورد استفاده می شود.
عرق کاسنی پر استفاده ترین فراورده این گیاه استاست

عوارض مصرف کاسنی :

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

خواص ارده و خرما

در زمستان ارده با خرما بخورید!

طبع و خواص شفتالو در طب سنتی

طبع و خواص شفتالو در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

خواص نخود پلو با نخود فرنگی|خواص نخودپلو

همه چیز درباره طبع و خواص نخود پلو در طب سنتی+ مصلح نخود پلو

فرنجمشک

طبع کنجد سفید و سیاه ارده کنجد حلوا شکری طبع و مزاج در طب سنتی|خواص رازیانه در طب ایرانی اسلامی

طبع کنجد در طب سنتی ایرانی اسلامی + خواص کنجد

طبع و خواص گوشت آهو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع گوشت آهو در طب سنتی

طبع گوشت آهو سرد است یا گرم؟ خواص، مضرات و مصلح گوشت آهو در طب سنتی