طب شناس
طبع-و-خواص-کاسنی-در-طب-سنتی

طبع و خواص کاسنی در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 24, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (402 رای)

کاسنی گیاهی دارویی با گلهای آبی رنگ است. و معمولا در بهار می روید. رشد این گیاه در هوای مرطوب بیشتر است.
کاسنی سرشار از ویتامین سی است و مصرف برگ های تازه ان برای بهبود عوارض ناشی از کمبود ویتامین سی در بدن، از حمله التهابات لثه موثر است.

همچنین کاسنی با در برداشتن ویتامین های مختلف از جمله A, E, KK و B6 خواص فراوانی در درمان و جلوگیری از بیماری ها دارد.
کاسنی سرشار از املاح و مواد معدنی است. یکی از تاثیرات مهم کاسنی در بدن، دفع سموم و زردی از کبد است. از کاسنی همچنین برای تقویت پوست و مو استفاده می شود. کاهش وزن و پیشگیری از سرطان از دیگر خواص درمانی و دارویی کاسنی است.

طبع کاسنی در طب سنتی :

بنا بر متون قدیمی طب سنتی ایرانی اسلامی طبع کاسنی و عرق کاسنی سرد و تر است .

خواص دارویی کاسنی در طب سنتی :

روشهای مصرف کاسنی :

از برگهای تازه کاسنی می توان در سالاد و سبزی استفاده کرد
کوبیده و له شده کاسنی بصورت پماد و ضماد استفاده می شود
خشک شده برگها و گل آن در تهیه دمنوش و جوشانده مورد استفاده می شود.
عرق کاسنی پر استفاده ترین فراورده این گیاه استاست

عوارض مصرف کاسنی :

طبع و خواص ماهی سالمون در طب سنتی|خواص ماهی سالمون

طبع و خواص ماهی سالمون در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلحات

فرنجمشک

طبع و خواص گل همیشه بهار در طب سنتی|خواص گل همیشه بهار|گل همیشه بهار|گل همیشه بهار

خواص گل همیشه بهار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طبع و مصلحات

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

طبع و خواص آبگوشت بادمجان و کشک|خواص آبگوشت بادمجان و کشک

طبع و خواص آبگوشت بادمجان و کشک در طب سنتی+ عوارض و مصلحات

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

طبع-و-خواص-هندوانه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص هندوانه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع نان بربری در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان بربری

طبع و خواص نان بربری در طب سنتی+ همه ویژگی های نان بربری مرغوب