طب شناس
طبع-و-خواص-کاسنی-در-طب-سنتی

طبع و خواص کاسنی در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 24, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (402 رای)

کاسنی گیاهی دارویی با گلهای آبی رنگ است. و معمولا در بهار می روید. رشد این گیاه در هوای مرطوب بیشتر است.
کاسنی سرشار از ویتامین سی است و مصرف برگ های تازه ان برای بهبود عوارض ناشی از کمبود ویتامین سی در بدن، از حمله التهابات لثه موثر است.

همچنین کاسنی با در برداشتن ویتامین های مختلف از جمله A, E, KK و B6 خواص فراوانی در درمان و جلوگیری از بیماری ها دارد.
کاسنی سرشار از املاح و مواد معدنی است. یکی از تاثیرات مهم کاسنی در بدن، دفع سموم و زردی از کبد است. از کاسنی همچنین برای تقویت پوست و مو استفاده می شود. کاهش وزن و پیشگیری از سرطان از دیگر خواص درمانی و دارویی کاسنی است.

طبع کاسنی در طب سنتی :

بنا بر متون قدیمی طب سنتی ایرانی اسلامی طبع کاسنی و عرق کاسنی سرد و تر است .

خواص دارویی کاسنی در طب سنتی :

روشهای مصرف کاسنی :

از برگهای تازه کاسنی می توان در سالاد و سبزی استفاده کرد
کوبیده و له شده کاسنی بصورت پماد و ضماد استفاده می شود
خشک شده برگها و گل آن در تهیه دمنوش و جوشانده مورد استفاده می شود.
عرق کاسنی پر استفاده ترین فراورده این گیاه استاست

عوارض مصرف کاسنی :

دلایل و درمان یبوست|علل و درمان یبوست

چرا مبتلا به یبوست می شویم؟+ درمان

افزایش مقالات طب سنتی و رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی

افزایش 10 برابری مقالات طب سنتی

|کاهش اسید معده با طب سنتی

8 روش درمان خانگی اسید معده در گلو با طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص نعنا در طب سنتی|طبع و خواص نعنا در طب سنتی نعنا فلفلی Mentha|طبع و خواص نعنا در طب سنتی ایرانی|طبع نعناع

طبع و خواص نعناع در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص تمشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

عوارض ماست پرچرب

ماست پرچرب؛ خوب یا بد؟

طبع و خواص ماش پلو در طب سنتی|خواص ماش پلو

خواص ماش پلو درطب سنتی+ طبع، مضرات و مصلحات

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان|طبع نان تافتون

همه چیز درباره خواص نان تافتون + 5 روش نگهداری نان