طب شناس
طبع-و-خواص-کاسنی-در-طب-سنتی

طبع و خواص کاسنی در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 24, 2020

رای به این نوشته: 4.18/5 (402 رای)

کاسنی گیاهی دارویی با گلهای آبی رنگ است. و معمولا در بهار می روید. رشد این گیاه در هوای مرطوب بیشتر است.
کاسنی سرشار از ویتامین سی است و مصرف برگ های تازه ان برای بهبود عوارض ناشی از کمبود ویتامین سی در بدن، از حمله التهابات لثه موثر است.

همچنین کاسنی با در برداشتن ویتامین های مختلف از جمله A, E, KK و B6 خواص فراوانی در درمان و جلوگیری از بیماری ها دارد.
کاسنی سرشار از املاح و مواد معدنی است. یکی از تاثیرات مهم کاسنی در بدن، دفع سموم و زردی از کبد است. از کاسنی همچنین برای تقویت پوست و مو استفاده می شود. کاهش وزن و پیشگیری از سرطان از دیگر خواص درمانی و دارویی کاسنی است.

طبع کاسنی در طب سنتی :

بنا بر متون قدیمی طب سنتی ایرانی اسلامی طبع کاسنی و عرق کاسنی سرد و تر است .

خواص دارویی کاسنی در طب سنتی :

روشهای مصرف کاسنی :

از برگهای تازه کاسنی می توان در سالاد و سبزی استفاده کرد
کوبیده و له شده کاسنی بصورت پماد و ضماد استفاده می شود
خشک شده برگها و گل آن در تهیه دمنوش و جوشانده مورد استفاده می شود.
عرق کاسنی پر استفاده ترین فراورده این گیاه استاست

عوارض مصرف کاسنی :

خواص طالبی

حفظ سلامتی و نشاط بدن با بهره گیری از خواص طالبی!

خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی|خواص-بهار-نارنج-در-طب-سنتی-عوارض-و-مصرف

12 مورد از خواص بهار نارنج در طب سنتی + کاربرد + عوارض

طبع و خواص سیب زمینی در طب سنتی

طبع سیب زمینی سرده یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی اسلامی

طبع-و-خواص-مارچوبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

همه چیز درباره طبع و خواص مارچوبه در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

جنسینگ/جینسینگ/جنسنگ/جینسنگ

شیردان

درمان دیسک کمر با طب سنتی|درمان دیسک کمر

درمان دیسک کمر با تدابیر طب سنتی + علائم و 14 دلیل اصلی ابتلا به دیسک کمر

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا|

از طبع و خواص گوشت و لوبیا چه میدانید؟ + 11 خاصیت غذا گوشت و لوبیا